Greška

Ima istine u onom što kažu da je većina žena biseksualna, ali je onda malo licemerno što većina žena ne bi imala ništa sa muškarcem koji je imao gej iskustva.

Ima istine u onom što kažu da je većina žena biseksualna, ali je onda malo licemerno što većina žena ne bi imala ništa sa muškarcem koji je imao gej iskustva.
ne,nije većina žena bisekualno,većina ljudskih bića je bisekualna,pravi heterosekualci su manjina kao i pravi homosekualci,samo je stvar u tome što ne privlače svakog od te biseksualne većine oba pola podjednako,i dosta ljudi mogu da odpišu to što im poneka osoba istog pola deluje zanimljivo i privlačno kao trenutnu radoznalost i ništa više od toga.
A žene kako sam provalio najviše odbija to što ne znaju "sa koje strane će naići konkurencija" kada su biselani likovi u pitanju a neke čak imaju i osećaj kao da je to neka uvreda njihove ženstvenosti što uopšte postoji mogućnost da će taj neko posle nje biti sa muškom osobom...

Poslednja izmena:
Ja nisam ali mi se desilo da je jedna moja koleginica bila zaljubljena u mene i to mi je pred svima javno rekla i to je i pokazivala...

Jedno drago stvorenje, prelepo, pametna devojka,diplomirani gradjevinski inzenjer,
Kovrdzava, zlatna kosa, beo ten, plave oci ...ma jednostavno devojka san...a meni je bilo zao...jer je vidno bila zatreskana u mene do usiju...
Pustila bih je svako jutro da me zagrli i poljubi u obraz, imala sam tada dugu kosu i ona je tako dolazila samo da me mazi po kosi...
E jednom se zaletela, usla u moju kancelariju i na prepad me poljubila u usta...
Dok sam ja shvatila sta me snaslo...sou

Tad sam malo grublje odreagovala...posle mi je bilo zao posto je bas bila tuzna
mora da joj je bilo mnogo tesko..

Znam da su muskarci u nasoj okolini redovno mastali o mom i njenom intimnom susretu..
Posto ja imam tamnu kosu i taman ten...a ona bela ko sir i plave kose.
.prozvali su nas eurokrem...
Bas je patila za mnom kad sam otisla iz te firme u drugu..
Ih kakva si ..

Back