Jutros po podizanju sistema pojavljuje se sledece obavestenje (uf sto sam se naprzila na screenshot) :
1) Sistem (XP) je sveze reinstaliran (za one koji to ne znaju )
2) Instalirala sam svega par (neophodnih) programa, al' ovaj komp mi uglavnom sluzi samo za net i surf i skoro da se nista vise na njemu ne radi.
3) Neki dan sam iskljucila automatski update sistema jer sam provalila da mi je cesto zauzece CPU~70-90% i da mi to naravno koci rad. Ustvari meni je sistem super radio dok nisam pocela da skidam updates :???:.
4) Jesam li ja lepo pitala da li da mu "rucno" uradim formatiranje pre instalacije?!
5) I sta sad?
6) I sta nakon sad?
7) Hm...tacno sam znala!
Hajde kad sam se vec raspisala :
8) Skoro mi je detektovana i neka greska vezana za MS Office (pored one za IE):
9) U jednom folderu gde drzim slike, pola file-ova imaju ispisan naziv u normalnoj-crnoj boji slova, a pola su zelene boje, ukljucujuci i naziv foldera.
10) `oce neko da mu poklonim racunar za 177,99-206,99 eura (moze i u delovima)?
11) HELP!!!
12) `fala i unapred i unazad puuuuuuuuuuno!
13) I tako....
14) E da ne zaboravim, skoro sam imala susret sa BSOD, ali je taj problem hardverske prirode-RAM po mojoj proceni i nema to veze sa novim sistemom jer mi je BSOD poznat jos iz "starih dana", al' eto i to da stavim na spisak (cisto da se nadje, zlu ne trebalo )
To bi bilo to ukratko
Any tip/trick?
1) Sistem (XP) je sveze reinstaliran (za one koji to ne znaju )
2) Instalirala sam svega par (neophodnih) programa, al' ovaj komp mi uglavnom sluzi samo za net i surf i skoro da se nista vise na njemu ne radi.
3) Neki dan sam iskljucila automatski update sistema jer sam provalila da mi je cesto zauzece CPU~70-90% i da mi to naravno koci rad. Ustvari meni je sistem super radio dok nisam pocela da skidam updates :???:.
4) Jesam li ja lepo pitala da li da mu "rucno" uradim formatiranje pre instalacije?!
5) I sta sad?
6) I sta nakon sad?
7) Hm...tacno sam znala!
Hajde kad sam se vec raspisala :
8) Skoro mi je detektovana i neka greska vezana za MS Office (pored one za IE):
9) U jednom folderu gde drzim slike, pola file-ova imaju ispisan naziv u normalnoj-crnoj boji slova, a pola su zelene boje, ukljucujuci i naziv foldera.
10) `oce neko da mu poklonim racunar za 177,99-206,99 eura (moze i u delovima)?
11) HELP!!!
12) `fala i unapred i unazad puuuuuuuuuuno!
13) I tako....
14) E da ne zaboravim, skoro sam imala susret sa BSOD, ali je taj problem hardverske prirode-RAM po mojoj proceni i nema to veze sa novim sistemom jer mi je BSOD poznat jos iz "starih dana", al' eto i to da stavim na spisak (cisto da se nadje, zlu ne trebalo )
To bi bilo to ukratko
Any tip/trick?