Greska- slucajna ili namerna?

torrente_bg:
Sad ce svi narkici u Srbiji da pohrle u Novi Becej.
Tamo ce biti LSD-a koliko hoces.

Па наравно, сада ће да похрле у Бечеј....удувани чедоиди... има да буду журке... концерти.......а џоинт за џабака........ :evil: :evil: :evil: и ЦЕЛО СЕЛО ШМРЧЕ БЕЛО......

п.с. молим оног ко ми уредно брише постове да ме о томе бар обавести, као и
о разлозима за брисање......

marlоn:
Mito... pa zar nisi ti haker ko što reče Mašan... provali lika :D:D:D

Ма пусти....маштовит тај Машан.....мада би ја вол'о да је

истина то што он фантазира - јер би одма' од мене добио

следећу ПП......

п.с. пази, 'леба ти, да ти ове сисе са аватара на испадну из екрана
мени у крило.....хехехе..........

al bundy:
Ko je tebe optuzio za bilo sta, zar ti ne bese SPO simpatizer? :wink: Mada moguce da i ti uzimas ove halucinogene droge ko Grobar&co pa se odam osecas prozva.Kad Toma kaze da ce oni sacuvati Kosovo mora da je jako drogiran jer ne vidim kako to misli da ostvari kad izadje iz svog acidflesha a ono za leb da i ne spominjem. :-D
Ja ne "beshe" - bejah!
"Mada je moguce da ti uzimas ove halucionogene droge"
Drz'te lopova 8-)

Deda Miloje:
Pa sta radis ovde,sto ne peglas,spremas za sutra,dedi se i moze,meni dovoljno tri sata da spavam,ko nov sam!
"Deda" pre nego sto ti kazem sta stvarno mislim, da te malo poucim, pa ti prenesi babi.
Vidis, danas su moderna vremena, danas, moj "deko" mashina pere i ves i sudove, peglanje svedeno na najlaksu mogucu meru.........ih, ima toga........pa vidis i ovaj internet je bezicnji (to znaci da nema zica :wink: ) ma sve savremeno, deko. Meni nije potreban ni sat spavanja da bih bila nova, ja uvek nova :lol:

Vidis li ti bas ovaj poslednji izum, ovaj Internet bez zica :wink: ja odem u grad, obavim sve poslove, kod kuce ukljcim dve masine, a stalno sam ovde?
Opticka varka, deda.
Nikad ne znas gde sam, tu li sam, tu li nisam :lol:
Tako da ne brines puno, baba ti je valjda preca,brini da njoj pomognes oko vesha i sudova i tako to.....
I, 'Deda" nisi ti nikav deda, samo si promeni STIL da ne uhvatim da si jedan od ona dva tvoja ignorisana lika i nicka 8-)

advivo@ptt.yu:
Možda...možda...
Meni je simptomatično da Č.J, kao predesednik LDP, nije reagovao na skraćenicu LSD!
Zato što nije primetio razliku, ili što smatra da razlike i nema, ili je mislio da se radi o donaciji za LDP, u obliku LSD !?

Bice da je LSD preslab za konzumente danasnjih sintetickih kokaina pa ga ne registriju :)
Ili su bili presrecni sto su u Beceju oduvali Radikale na izborima pa nisu stigli da citaju novine :)
Ili oboje :)

Back