PsychotronicLoveCommando
Primećen član
- Poruka
- 877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dadada Green day
amin. nemam ništa protiv te grupe,al imam protiv gomile EKV wannabe bendova koji se šire k'o h1n1...EKV - muka mi je od tog "mita" koji kruzi Beogradom vezanim za bend EKV.
prosto moram da ih spomenem na svakoj hejt temi...mada mi se dopada 21.century breakdown...
amin. nemam ništa protiv te grupe,al imam protiv gomile EKV wannabe bendova koji se šire k'o h1n1...
i da..šta dođavola imate protiv sirotog James Blunta?kad ukucam njegovo ime na youtubeu, ne mogu da proneđem nijednu njegovu pesmu od silnih parodija na njegov račun...
prosto moram da ih spomenem na svakoj hejt temi...mada mi se dopada 21.century breakdown...
amin. nemam ništa protiv te grupe,al imam protiv gomile EKV wannabe bendova koji se šire k'o h1n1...
i da..šta dođavola imate protiv sirotog James Blunta?kad ukucam njegovo ime na youtubeu, ne mogu da proneđem nijednu njegovu pesmu od silnih parodija na njegov račun...
Po cemu je to njegova muzika manje vredna od poezije?vece postovanje za joy division. . . a balasevic je panonski ******, ali vrhunski pesnik. . .
genijalno...
btw,mislio sam na pesmu...
@ dulord
da izvineš,zabole me...čuo sam pesmu i svidela mi se za razliku 99,9% onoga što sam od njih čuo,uključujući i neke starije albume...ako zbog toga moje mišljenje manje vredi,onda kul...i can live with that.
ne,samo si me podsetio
ti si jos na muzickom nivou kao ja pre 5 god,floydi,doorsi jesu najbolje grupe al postoji i jos muzike. napreduj sine...
i jos pobogu poredis krmceta caneta sa jednom svetskom grupom kao sto su gunsi
pa vidis, ti si degradirao..
ja sam ganse slusao kada sam imao desetak godina..
ajde samo poredjenja radi:
i
o tekstovima da ne govorimo..
Svi metal bendovi,zato što su satanisti! =)