Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Verovali ili ne ja danas grejem stan povrsine 60m2 kvarcnom grejalicom i to sa jednom sipkom. U cemu je poenta? Pa u tome sto su sad svi presli na neke druge energente i skoro niko se vise ne greje na struju. Mozda se sad pitate pa kakve veze to ima? Epa ima jer je sad struja izuzetno kvalitetna i nije "slaba". Naime, pre jedno 7, 8 godina vecina su se grejali na struju pa sam ja i tad koristio kvarcnu i to sa tri sipke i opet nije mogla sve da zagreje pa sam dogrevao sa jos jednom kvarcnom. Tad su skoro jedva svetleli grejaci a sad sijaju kad se ugasisvetlo malte ne obasjavaju celu sobu.
Dakle ranije je struja bila slaba jer su se svi grejali na struju a danas se niko ne greje na struju pa je struja jaka i kvalitetna pa gotovo 3, 4 puta bolje greju grejna tela na struju nego u vreme kad su se skoro svi grejali na termoakumulacionim pecima.
Sta hocu da kazem, pa to da ko je pametan sad treba da se vrati na struju da kupi termopec i da uziva u dobro zagrejanim prostorijama za male pare.
Dakle ranije je struja bila slaba jer su se svi grejali na struju a danas se niko ne greje na struju pa je struja jaka i kvalitetna pa gotovo 3, 4 puta bolje greju grejna tela na struju nego u vreme kad su se skoro svi grejali na termoakumulacionim pecima.
Sta hocu da kazem, pa to da ko je pametan sad treba da se vrati na struju da kupi termopec i da uziva u dobro zagrejanim prostorijama za male pare.