Corvus
Iskusan
- Poruka
- 5.840
Grešna si, čim sa na ovom pdfu, temi i povrh svega još i tražiš da virneš...Paula posalji meni sike ja cu da im potvrdim jesu li ili nisu
Jesam li sada gresna? Sto zelim da virnem ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grešna si, čim sa na ovom pdfu, temi i povrh svega još i tražiš da virneš...Paula posalji meni sike ja cu da im potvrdim jesu li ili nisu
Onda sam, ako nista, na pravom mestu? Malko je zamorno samo slusati sve moralne vertikale..Grešna si, čim sa na ovom pdfu, temi i povrh svega još i tražiš da virneš...
Valjda?Onda sam, ako nista, na pravom mestu? Malko je zamorno samo slusati sve moralne vertikale..
Uvijek sam za..Valjda?
Meni jeste.
Progovori, ako je zamorno?
Podijum je za sve?
Da li si za ples?
Sto tema nije na Religiji?!Grešni ste, jer prelistavate ovaj pdf, u samom startu?
Kako se nosite sa tim?
Jel vam teško?![]()
Zekiš?Sto tema nije na Religiji?!
Koga Tvoje teme ne uzbuđuju on je duhovno mrtavPodsvesno te mami da učiniš seksualni prestup.
Nije moja heyKoga Tvoje teme ne uzbuđuju on je duhovno mrtav
Da bi se uspostavila jednakost i ravnoteža ti pošalji meni tvoje da ja virnem, a tebi nek posalje Paula….Paula posalji meni sike ja cu da im potvrdim jesu li ili nisu
Koga pali moralisanje i osuda ?Pali ih zabranjeno voće, ili ih pali samo moralisanje i osuda?
Pali - uzbuđuje?Koga pali moralisanje i osuda ?
Definiši reč "pali" ?![]()
Zbunjen sam, koga može uzbuditi MORALISANJE I OSUDA ?Pali - uzbuđuje?
Možda čak i ne uzbuđuje, ali je nešto što često ponavlja kao matricu u sopstvenom umu?
Slab sam ti ja sa definicijama.
Definiso si ti već sve, u svojoj glavi,
odavno?
Jašta.
Koja je tvoja definicija?
Upotrebila sam tvoj izraz "poradi" jedno 20 puta i svaki put mi je toliko zadovoljstvo kopirati TeNije moja hey
Juče sam se penjala na rtanj, danas sam potpuno slomljena. Ležim i ne pamtim da sam ovoliko kuckala posl meseci. Poz za tebe![]()
Da bi se uspostavila jednakost i ravnoteža ti pošalji meni tvoje da ja virnem, a tebi nek posalje Paula
A pa neko mora da učini prvi korak. Paula neće sigurno…. Onda budi hrabra i posalji ti prva…@Paula ako posalje saljem i ja
Grešni ste, jer prelistavate ovaj pdf, u samom startu?
Kako se nosite sa tim?
Jel vam teško?![]()
da ovo nije tema za forum religija?Grešni ste, jer prelistavate ovaj pdf, u samom startu?
Kako se nosite sa tim?
Jel vam teško?![]()
klečim i molim se posle svakog logovanja.Grešni ste, jer prelistavate ovaj pdf, u samom startu?
Kako se nosite sa tim?
Jel vam teško?![]()
Ovo za sitnu đecublago tebi
ja moram ove
![]()