Jel umete da kenjkate za snošku?
Ja numem, ali verujem da je korisno.
Kako uspevate da iskukate seks, jel ima nekih trikova ili jednostavno gnjavite dok ne dobijete prolaz?
Kako uspevam...evo ovao...vrlo jednostavno brate rodjeni:
Ona ima oko 55kg i oko 160cm...ja oko 110kg i blizu 2m...
E sad...ako nece bratski i demokratski, ako koristi to sto ima nesto puno lepo za cim ja trckaram, odnosno ako koristi svoje zenske atribute, ond aja koristim moje muske prednosti.
Lepo joj se obesim oko vrata i guram je ka krevetu...ona ne moze dugo da me nosi, cim malo popusti, ja jos vise pritegnem...kao piton sto radi...onda pocnu da joj klecaju kolena, ne od strasti nego od tezine...i tako je sobalim na krevet...
Ako nece ni tada, onda lepo legnem na nju i opustim se...pocnemo da tonemo u krevet polako...malo se pridignem s' vremna na vreme da uzme vazduh, pa opet legnem na nju i primirim se...samo joj vire rukice sa strane...i koprca nozicama :-)
Onda je nezno ljubim iza uvceta i po vratu...i tako..onda popusti konacno...jedino sto nema vise snage ni za sta, pa moram sve sam, ali nema veze...nije meni tesko... :-)
Eto, to ti je to prijatelju...Sve regularno, nikakvo silovanje ne dolazi u obzir, a i sebe nisam degradirao da je ja sad tu molim nesto...ja kontam da je to OK?