Грчки парламент ратификовао гасни споразум са Русијом

Koliko znam žuti ŽELE da ratifikuju sporazum, ali dnevni red danas su bile MADJIJE, KLETVE I UROCI, Vještice Radete i Veštice Nataše.

Dakle, što pre završe prvu tačku, pre će i drugu tačku, medjutim radikali ovakvim ispadima DIREKTNO utiču da se ne usvoiji gasni sporazum.

Možda baćuška treba da lupi jednu ćušku onom šljamu od radikala u parlamentu...

Шљам су они који подржавају хапшење Радована и улизују се антисрпском западу. Такозване демократе су имали више од годину дана да ратификују споразум, али нису. Патетично се сад као ваде на СРС.

Ne brini, uklopili su se oni i zaboravili na nase muke. Cast izuzecima, ali vecina koje znam se pretvorila u pare, da ih ne prepoznas...!

Част изузецима. Кад ми дошла г.внара летос из америке да летује и каже да је Србин, а фамилија и он причају енглески код куће, нити су једном били у Српској цркви. Испљувао сам га као последњег г.внета. Неће му пасти напамет да посети Србију опет, такви нам не требају. И онако их је пуна власт.

Шљам су они који подржавају хапшење Радована и улизују се антисрпском западу. Такозване демократе су имали више од годину дана да ратификују споразум, али нису. Патетично се сад као ваде на СРС.

Aj malo pojasni kako su imali vise od godinu dana za to......

:dash:

Част изузецима. Кад ми дошла г.внара летос из америке да летује и каже да је Србин, а фамилија и он причају енглески код куће, нити су једном били у Српској цркви. Испљувао сам га као последњег г.внета. Неће му пасти напамет да посети Србију опет, такви нам не требају. И онако их је пуна власт.

Znaci, "ne valjaju ti" zato sto govore engleski kod kuce i nisu isli u srpsku crkvu...???...interesantni standardi.

Back