Grcki gradjanski rat 1945-1949

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Протерани људи из Хрватске су Власи....

Ето ја тако кажем како желим икао има видео снимци тих људи и преживеле избеглице....
Али боље да сам себе убеђујем као ти.....ваљда ће ми бити лакше...ај да пробам и ја тако...

..........
не могу на жалост...нисам толико болестан....

Sto cmizdris odma'? Pa ja samo odgovaram na istorijske nebuloze, koje pride nisu ni vezane za ovu temu. Sto se tice polozaja nekad bugarske, danas znane i kao makedonske manjine, ali u daljim prilikama, da bi izbegli zabunu, cu pisati slovenske, istakao sam nekoliko puta na ovom forumu, u raznim temama, o tome koliko je bio tezak, nakon Prvog balkanskog rata. http://forum.krstarica.com/showthre...-1945-1949?p=18844223&viewfull=1#post18844223 Ovde sam to spomenuo, a mrzi me da trazim druge postove, na drugim temama.

Sto cmizdris odma'? Pa ja samo odgovaram na istorijske nebuloze, koje pride nisu ni vezane za ovu temu. Sto se tice polozaja nekad bugarske, danas znane i kao makedonske manjine, ali u daljim prilikama, da bi izbegli zabunu, cu pisati slovenske, istakao sam nekoliko puta na ovom forumu, u raznim temama, o tome koliko je bio tezak, nakon Prvog balkanskog rata. http://forum.krstarica.com/showthre...-1945-1949?p=18844223&viewfull=1#post18844223 Ovde sam to spomenuo, a mrzi me da trazim druge postove, na drugim temama.

На свакој теми смараш....
Еј има живих људи из тог периода ало.......

Niko ne komentarise zlodela?
Pa ja sam u naslovnoj poruci rekao da ste dobili sto ste trazili s obzirom da ste ucestvovali u projektu za unistitenje Grcke. A ako pogledas jos poneki moj post malo dole.... videces da sam osudio etnicka ciscenja i ubistva.

Ljudi nemojte da vas zavarava ovi zlocini nisu delo Grka te zlocine pocinio je izvesni NIKOS KOTAS prebeg konvertit iz redova VBRO-a.Kotas prima ELINIZAM i radi za Grke , a ove slike oko 80% su izmislica ovo su zlocini SANDINISTA u Juznoj Americi .Sve je to laz vodio sam diskusiju sa Grcima oko toga sta vise oni su mi dali i originalne sajtove sa kojih su skinute ove laži

Poslednja izmena od moderatora:
На свакој теми смараш....
Еј има живих људи из тог периода ало.......

Pa sta ti sad nije jasno? Rekoh sta se desavalo. Zato mi je i toliko smesno, da ne smete Grcima da pisnete za sva ta skorasnja desavanja, zbog njihovog uticaja u EU i NATO, pa ste resili da lecite komplekse, tako sto cete ih za*ebavati oko Aleksandra. Shvati, nemam ja nikakav problem sa vama, ali su mi vasa odredjena verovanja blago receno smesna, kao i svakom ko je cuo za njih. I ne vidim gde sam uopste pricao o ljudima, koji su pobegli od sukoba i razaranja. Ajde sto stalno izbegavas temu, ali sad jos izgleda pokusavas da mi nametnes neku krivicu, kao da sam rekao nesto lose o izbeglicama. Ne bih to nikad govorio, ni mislio tako, jer se zna sta su prosli. Delu je i Srbija pruzila dom. Znam jednog, samo sto je taj makedonski Grk ili grcki Makedonac, kako god.

. Zato mi je i toliko smesno, da ne smete Grcima da pisnete za sva ta skorasnja desavanja,
.

Немој да лупаш ако нешто не знаш немој да пишеш...
Тужили смо грчку - држава Македонија је тужила и 50.000 породица са свим документима да им се врате имања...
Процес је у току.....
Само што и ја знам да то грчка ево кочи толико дуго 3 године.

Немој да лупаш ако нешто не знаш немој да пишеш...
Тужили смо грчку - држава Македонија је тужила и 50.000 породица са свим документима да им се врате имања...
Процес је у току.....
Само што и ја знам да то грчка ево кочи толико дуго 3 године.

A koliko vi kocite Ime svoje republike?

Back