- Poruka
- 5.486
oce jako mu trebaju advokati sa Krita pored Koste Cavoskog i baba Smilje
U yebote.........uplasi me

bem ti avatar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oce jako mu trebaju advokati sa Krita pored Koste Cavoskog i baba Smilje
Naravno da ih nismo za zaduzili. Ali, oni nas jesu.
Mislim pre svega na grcki narod.
ευχαριστώ πολύ
Grci nude Karadzicu besplatnu odbranu. Kompanija sa Krita nudi karadzicu besplatnu odbranu.
Iako je ovo naravno velika reklama za tu kompaniju(ako prihvati)....Ipak je i veliki prijateljski potez..Ziveli Grci!(...sto puta bolji od nas...)
Odlicna prilika za nevidjenu , a besplatnu reklamu male advokatske firme sa krita.......
super im je ideja, ali nemojte da se lozite, da su napaljeni na rashu davida......
suvi kapitalizam.......cist interes........samo se poneki srbin nalozi na "prijateljstvo grckog naroda i advokatske kancelarije"![]()
I dobro, oce Srbija da dobije pare?
Bar ovi sto ih je nadrilekar Daba prevario?
ma ok za reklamu...ipak, to nije jedino sto su Grci uradili nama u korist. I daleko vise nego neke druge drzave koje nazivamo "prijateljskim"...zar ne?
kako nadrilekar...to je nadriime...a lekar je
Tacno.........za pocetak, priznali su Kosovo, zar ne???![]()
Lecenje bioenergijama i tip glupostima.
Tacno.........za pocetak, priznali su Kosovo, zar ne???![]()
valjda je to bila samo maska? mislis da je to za ozbiljno?
Grčki advokati se nude Karadžiću
30. jul 2008. | 00:31 | Izvor: Tanjug
Atina -- Grupa advokata sa grčkog ostrva Krita namerava da ponudi Radovanu Karadžiću besplatnu odbranu pred Tribunalom u Hagu.
Kako je izjavio predsednik Saveza advokata grada Hanija na ostrvu Krit, Dimitris Pondikakis, grupa advokata tog saveza "tražiće od međunarodnih organizacija da obezbedi pravedno suđenje za Karadžića".
"Naši advokati nameravaju da pogledaju uslove pritvora Karadžića i da mu saopšte da mu se, po odluci Saveza, besplatno dodeljuje grupa od pet pravnika radi odbrane na sudu", rekao je on.
Pondikakis je rekao da se nada da će Haški tribunal raditi na osnovu objektivnih kriterijuma, u okvirima zakonitosti, i da "njegove odluke neće biti politički tendenciozne".
Predsednik Saveza advokata je rekao da je odluka o odbrani Karadžića doneta u okviru zaštite ljudskih prava, a za sada advokati nisu upoznati sa dokumentima u predmetu i optužbama za koje se tereti.
"Ako se on saglasi, besplatno ćemo ga štititi u Haškom tribunalu", rekao je Pondikakis.
Grci nude Karadzicu besplatnu odbranu. Kompanija sa Krita nudi karadzicu besplatnu odbranu.
Iako je ovo naravno velika reklama za tu kompaniju(ako prihvati)....Ipak je i veliki prijateljski potez..Ziveli Grci!(...sto puta bolji od nas...)
A što ga ne brani pravnik Aleksandar Vučić?
malopre drugarica htela nešto od mene ali sam je izbacio napolje jer imam nove pоrniće
Odlicna prilika za nevidjenu , a besplatnu reklamu male advokatske firme sa krita.......
ne verujem u BESPLATNO, sem u licnim odnosima ljudi.Grčki advokati nude besplatnu pomoć Karadžiću
Hm, zanimljivo nema šta!![]()