Posto je tamo tema o Sivoti zamrla, da vidim ovde - ima li kakvih novih utisaka.
Ja trenutno trazim lokaciju za septembar....uprkos mojoj zelji da odemo na Skiatos ili Rodos, izvisicemo iz ovih ili onih razloga pa sam razmisljala da se preorjentisemo na eventualno kontinentalni deo. Znaci na nesto jeftinije i brze.....pa sad pokusavam da spasim sta spasti mogu.
Sivota mi deluje interesantno , zvrjim malo po Sabrinom sajtu ali bi mi dobro dosli saveti posto sam u Grckoj bila cirka jednom, i to na Krfu...znaci iskustvo mi je ravno nuli

Pa kad gledam ponudu, toliko je toga da ne znam gde da se okrenem....
Posto idem s momkom, a oboje smo penzosi, treba mi neko mesto mirnije. Posebno ove godine kad bukvalno samo zelimo da odemo negde i zaboravimo na svakodnevni tempo.
Najbitnija mi je lepa plaza, dakle da ipak budemo blizu solidne plaze, posto nismo vozaci. Sljunak, pesak svejedno ali da bude cisto i dobro za snorkeling i amatersko ronjenje

Nocni zivot me ne zanima posto mi imamo ritam rano ustajanje i ceo dan brljanje u vodi, citanje, plus neki izleti na koje bi otisli dan, dva, hrkanjac Da ima par lepih kafea i taverni. Toeto :/