Grcka u Septembru

mimi11

Početnik
Poruka
30
Dobro vece momci. Posto sam nov na ovom forumu i jos uvek hvatam kako sta ide, trebala bi vam vasa pomoc, bilo u savetu, bilo ako imate konkretnu ponudu. Naime, isao bih ove godine sa suprugom na more u grckoj, ali pocetkom septembra. Posto nikada nisam isao u Grckoj na more, zanimaju me vasi predlozi za destinaciju i da li se moze naci dvokrevetni studio po ceni od 100e za nas dvoje sa nasim prevozom, isao bih automobilom, ne bih isao autobusom. Gledao sam nesto preko agencija, ali oni mahom ne odbijaju autobuski prevoz. E, drugovi forumasi, ukoliko imate predlog, sugestiju ili neki smestaj, slusam i prihvatam sve vase savete. Hvala unapred
P. S. Planiramo da putujemo od 1 do 5 Septembra

Pocetak septembra je kod njih jos sezona i uglavnom bude dosta dobro vreme . Tesko da ce se naci nesto tako direktno , pogotovo preko sajtova koje preporucujete za te pare .
Boking.com sluzi uglavnom samo da se pregledaju slike nekog objekta jer su tu merodavni ali sto se tice cena .. ja ih uglavnom ne preporucujem jer sam se x puta uverila da to isto preko drugog sajta se nadje jeftinije .
Ja bi u tom slucaju ipak probala preko nasih agencija naci ... al pozurite jer ima ih koji ipak oduzimaju cenu prevoza . Uzmite novine gde se dosta njih oglasava i krenite redom da zovete jer dvokrevetni za 100 evra deset dana, na lokaciji necete naci pocetkom septembra

Ja sam prosle godine isla na Tasos 5. septembra za 115 evra 10 nocenja i prevoz i osiguranje,
ove godine najverovatnije idem u Lefkadu od 30.avgusta, cena je 130 evra isto 10 nocenja i prevoz...vreme je super u tom periodu.

ja sam prosle godine septembar platila smesno(npr 200e za dvoje) i to sa polupansionom, lezaljkama i po pice na plazi ukljuceno u cenu, preko naseg kontikija
ove god rezervisala prekogrckainfo 20.8 35e dnevno nocenje i dorucak za dvoje, rezervisala sam direktno zato sto sam bas istripovala taj amuliani koji sam otkrila ne jednoj temi ovde, a niko od nasih agencija ga ne nudi

ja sam godinama letovala u septembru...u vreme dok mi dete nije islo u skolu
Tih godina smo letovali u Solunskoj regiji i ni jedan put za tih 7 godina nije pala ni kap kise
Bude predvece i uvece malo svezije(da moras da poneses nesto sa dugim rukavima) ali u toku dana je bilo toplo i na plazi i u vodi :)

... a bas moras da jedes te krofne :lol:
U Grckoj je zakon takav da i na placenoj plazi 30% prostora se obavezno ostavlja onima koji ne zele na ligestule i mogu slobodno doci i zabosti svoj suncobran i baciti peskir gde god pozele .
Ne postoji privatna plaza do koje se nemoze doci ... makar kroz necije dvoriste . Oprobano ;)
Znaci ko zeli ,. moze da vuce svoje sendvice i pice i niko mu nista nece reci . A ovi drugi imaju izbor , kako gde ... negde je obaveza uzimanja pica ako zelis sve da koristis ili se posebno naplacuje lezaljka i suncobran ... zavisi od kraja .

Back