Grcka posla ...

nachmish

Aktivan član
Poruka
1.001
Jeli neko imao bliski susret sa shtrajkovima na GR - MK granici ?
U zadnje 3 nedelje , 2 nedelje oficijalno shtrajkaju , pa nema dana da nema zastoja , i to samo na grckoj strani .
Shto turista koji je ostavio pare kod grka treba da ispashta cekajuci i do 3 sata na povratku kuci ?
Za biznis josh i gora situacija ...

Bilo na TVu puno puno puta nadrkanih ljudi ...
Zadnje shto sam video na TVu ,da su divljali i urlali neki madjari shto su cekali 3 sata kod grka zbog shtrajka ...pre nekih 7 dana ...
Njih niko nije mogao da animira i namontira ...

Bilo na TVu puno puno puta nadrkanih ljudi ...
Zadnje shto sam video na TVu ,da su divljali i urlali neki madjari shto su cekali 3 sata kod grka zbog shtrajka ...pre nekih 7 dana ...
Njih niko nije mogao da animira i namontira ...

Ni jednom na TV-u nisam video da je neko imao problema...cak naprotiv bas u sred sezone kada su bili strajkovi na prelazima i kada su i ovde u Bg turistima savetovali d ane idu na glavne prelaze ljudi nikakvih problema nisu imali ni na tim glavnim vecim prelazima a ni na manjim zato ne lazi.
Daj link o tim madjarima.

Jedino sto na TV-u sam video jeste da u NDH tuku srpske turiste,lupaju im kola i sl. A bogami u nedostatku srpskih to rade i drugima.

A bre torrente ... , pitam dali je neko imao u zadnjih nedelju - dve zezancije na granici sa cekanjem , poshto 2 puta odlazem put do Soluna jer cujem svashta ... treba da privrshim neki poso za pola sata i ne bi da cekam u povratku 3 .
Eto ti je Grcka , nosi je , niko ti je ne dira .

Prekjuce bio do Soluna , zavrshio posao , i amo tamo cekanje ukupno na granicama ni 5 minuta ...
Zadovoljan prezadovoljan , zavrshila sezona pa oklembasili su se grci , nisu pitali ni za zeleni karton...tako treba uvek da bude, ...

Ali avaj , evo ga opet , na vestima samo shto je proshlo : GENERALNI SHTRAJK u kontinuitetu od petka 14 .oktobra do utorka 18.oktobra sa kompletnom blokadom granica na koji se nadovezuje josh jedan manji 48 satni tamo iza ovog velikog ...
Bez zle namere , pishem kako cujem na vestima ,pa vest je da u narednih 10 ocekuju se ( opet ? ) velike zezancije .

Sekiram se jer cela srednja shkola gde uci sin danas su krenuli na ekskurziji u Grcku na 3 dana , pa da deca ne nagrajsu na povratku bezveze ...

Ako neshto u zivotu moze da me izbaci iz koloseka , ali ono bash da popizdim , to je stajanje u repu , cekanje kod doktora , dremanje na shalteru i stajanje satima na granici .
Jedanput sam cekao na ulaz u Grcku 2 sata , a bila su pre mene niti 15 vozila , navodno zezao kompjuter grke ...
Da bi nadoknadio izgubljeno vreme na granici nagazim auto , kada eto je policija 2 km iza granice sa radarom ... i kaze 139 km a ogranicenje 110 km ...
Pa hajde josh pola sata zezanja i moljenja da mi ne pishe pazi sad 280 eura za brzu voznju , nego se ubedismo da mi pishe najmanju od 89 eura za nevezan kaish od suvozaca ...

Uvek kad mogu gledam da izbegnem shpic , guzvu , zastoj ... ukoliko je to moguce ...

Inace ovako stoje stvari : Generalni shtrajk grcke carine od petka 14.okt u 07.00 casova do utorka 18.okt u 07.00 casova ...pa da vidimo .
Toliko.

Neko izracunao ... do juce su grci u 2011oj , celih 88 dana imali zastoje na granici .

A od juce u 06.00 krenula kompletna blokada granica od 10 dana zbog generalnog shtrajka carinika ... moze samo peshke da se prodje , nikako autom . Kamioni , cisterne , hladnjace... su kompletno stopirane ...

Jedini prohodni prelaz je neki grcko-bugarski prelaz , sa kojeg su doshli 4 autobusa ekskurzijanata gde je bio i sin ( juce popodne ) .

Bilo juce na TVu u 19.00 casova direktno javljanje sa Mk-Gr granice ... PRAVA PUSTINJA ....

Ko ne veruje , ukoliko ga ne mrzi, neka trazi link na www.sitel.com.mk , vesti u 19 h od 14.10.2011 .

Grcka posla ...

Trebali smo malo da ih bojkotujemo ovo leto da lepo duplo spuste cene

Taj film ćeš MALO TEŽE da odgledaš ! Pre će zapaliti svoje apartmane, nego što će ih dati ispod cene. Gazdarica u dvorištu gde stanujem i dalje najkvalitetniji apartman izdaje ISKLJUČIVO u avgustu, mrzi je da se bakće ostalih meseci, jer u avgustu dolaze Grci iz Atine i zaradi od tog apartmana za jedan mesec više od ostala 5 za celu sezonu. Plus što meni izdaje već 6 godina apartman šest meseci godišnje, a zimi ne želi da ima obavezu da obilazi, nego ceo kompleks zaključa, tako da moram da se selim. NIKADA ti (A NI JA) nećeš shvatiti grčku logiku ...

Back