- Poruka
- 70.679
Verovatno mi je ono i do dozivljaja ali toliko je draga, ususkana, drugacija od ostalih mestasca u Grckoj...Imas sve...Mocvare pored sa pticama, Aheron, tvrdjavu, plaze...prakticna je i romanticna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ajde,...šta ima tamo?Neos Marmaras
lepa je gradska plaža ..Ma ajde,...šta ima tamo?
More, plaža i uveče vašarska atmosfera.![]()
Restorane, muzeje, obilaske, krstarenja ,koncerti na otvorenom,..."all incluzive".lepa je gradska plaža ..
pa šta bi ti jbt??![]()
aha..pa ok..toga nema..msm ima restorana al ovo ostalo...Restorane, muzeje, obilaske, krstarenja ,koncerti na otvorenom,..."all incluzive".![]()
Znam.aha..pa ok..toga nema..msm ima restorana al ovo ostalo...
Nigde nije ko na jadranu.Ali svak ima svoj ukus i milion razloga gde bi isao.Zapravo,ja sva ljetovalista uvijek poredim sa mjestom mog ljetovanja iz djetinjstva...a to mjesto je Mali Losinj.
Miris mora,borove sume,cistoca,uske ulicice,brodovi,riva,kamene kuce...to je ona slika kako ja zamisljam more.
I kad vidim Paraliju ili Asprovaltu ili tako neko mjesto...odmah se razocaram.![]()
odlicna plaza i moreMa ajde,...šta ima tamo?
More, plaža i uveče vašarska atmosfera. Dosadi posle 3 dana.![]()
onda idi u barseloinu da te prskaju iz vodenog pistolja u restoranuRestorane, muzeje, obilaske, krstarenja ,koncerti na otvorenom,..."all incluzive".![]()
i reka stix gde je tetida prala ahila drzeci ga za petu.Verovatno mi je ono i do dozivljaja ali toliko je draga, ususkana, drugacija od ostalih mestasca u Grckoj...Imas sve...Mocvare pored sa pticama, Aheron, tvrdjavu, plaze...prakticna je i romanticna...
Dobro.onda idi u barseloinu da te prskaju iz vodenog pistolja u restoranu![]()