Izmastajmo da imamo dostojanstven novo finansija koji omogucava posedovanje pasosa,letovanje u inostranstvu te samim tim pravi odmor.
Sta bi vi odabrali?
Sta bi vi odabrali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to ti je razlog da ti se Italija ne svidja? Ili ti se Italija svidja ali ti se ne svidjaju Italijani jer govore italijanski jezik? A da probas sa njima da se sporazumevas na engleskom?Ne volim italijanski jezik podseca me na lose spagete westerne
Ne ni turski jezik mi se ne svidja,albanski i mnogi drugi pa mi je odbojno da tamo letujem,u crnoj gori sam bio na bajsu svaki dan pa sam ih nekako izbegavao, ali nisam merodavan zbog toga da kazem kako je jer i dalje su neljubazni,zemlja je svaka lepa ali su ljudi za izbegavanjeI to ti je razlog da ti se Italija ne svidja? Ili ti se Italija svidja ali ti se ne svidjaju Italijani jer govore italijanski jezik? A da probas sa njima da se sporazumevas na engleskom?
Aaa, ti generalno ne volis ljude, tako kazi. Bez obzira na kom jeziku govore, bez obzira da li ih razumes ili ne. Nekima, za razliku od tebe, je komunikacija sa ljudima deo ugodjaja u nekoj sredini, ono kad naletis na ljubazne i prijateljske ljude nekako ti upotpuni dozivljaj te drzave, toga kraja. Pa kad ukapiras da su sve te divne gradjevine i umetnost po Italiji gradili i stvorili ti ljudi koje ti dozvljavas kao nesto sto natuca po spageti vesternima zapitas se sta je u toj logici suplje.Ne ni turski jezik mi se ne svidja,albanski i mnogi drugi pa mi je odbojno da tamo letujem,u crnoj gori sam bio na bajsu svaki dan pa sam ih nekako izbegavao, ali nisam merodavan zbog toga da kazem kako je jer i dalje su neljubazni,zemlja je svaka lepa ali su ljudi za izbegavanje
Nije tacno,grke volim a i jezik,ne volim potrosacko drustvo,kom se grci jos malo odupiru al teskoAaa, ti generalno ne volis ljude, tako kazi. Bez obzira na kom jeziku govore, bez obzira da li ih razumes ili ne. Nekima, za razliku od tebe, je komunikacija sa ljudima deo ugodjaja u nekoj sredini, ono kad naletis na ljubazne i prijateljske ljude nekako ti upotpuni dozivljaj te drzave, toga kraja. Pa kad ukapiras da su sve te divne gradjevine i umetnost po Italiji gradili i stvorili ti ljudi koje ti dozvljavas kao nesto sto natuca po spageti vesternima zapitas se sta je u toj logici suplje.
I sprehenzujes grcki? Te ga zato volis?Nije tacno,grke volim a i jezik,ne volim potrosacko drustvo,kom se grci jos malo odupiru al tesko
Sprehenzujes grcki pa se osecas kao kod kuce? Ili se sporazumevas na engleskom/nemackom? Onda mozes da se osecas kao kod kuce i na Malti jer tamo svi govore engleski a takodje su ljubazni i prijateljski ljudi.Ne zanima me ko koga voli ,radio sam tamo puno leta i svidja mi se osecam se kao kod kuce,necu da trazim na cackalicu ljubaznost,za pare opet
Ne pricam covece ne zanima me samo necu da idem na turski i italijanski ,kao sto ne kupujem kod kineza,kolko pala tolko muzikeSprehenzujes grcki pa se osecas kao kod kuce? Ili se sporazumevas na engleskom/nemackom? Onda mozes da se osecas kao kod kuce i na Malti jer tamo svi govore engleski a takodje su ljubazni i prijateljski ljudi.
Pa kako se osecas kao kod kuce ako ne razumes sta pricaju? Doduse i tebe je tesko razumeti sta pises ovde pa ti je to mozda normalno stanje...Ne pricam covece ne zanima me samo necu da idem na turski i italijanski ,kao sto ne kupujem kod kineza,kolko pala tolko muzike
Vidi ako vec tracim na tebe vreme onda nemoj licno da mi se obracasPa kako se osecas kao kod kuce ako ne razumes sta pricaju? Doduse i tebe je tesko razumeti sta pises ovde pa ti je to mozda normalno stanje...
Ako te vec smeta licno obracanje onda idi na neko mesto gde ces biti u privatnom inteMet okruzenju i gde te niko nece uznemiravati.Vidi ako vec tracim na tebe vreme onda nemoj licno da mi se obracas