Grčka i Turska na ivici rata

Meni sad nije jasno, Papa se poziva na Jezuitska saznanja da je Djavo živo biće, lukavije od nas, nudi poluistine i lažna obećanja kao oni oglasi za posao kod Nečasnih gde ti kažu "plata je svuda ista" a umesto posla u Oglasu radiš 100 i 1 stvar a "za onu platu".

Izgleda da Sotona drži i deo privatnog sektora - oni za Boga ne znaju! :rtfm:
Hm... Pa zato Nečasni i rade za Božić i Vaskrs... :kafa:
Episkopija Kur traži novog isterivača đavola, plata nepoznata

Episkopija rimokatoličke crkve Kur u Švajcarskoj traži novog egzorcistu, koji bi vernike oslobodio od demona i zaposednutosti.

Izvor: B92, Tanjug sreda, 19.02.2020. | 13:03

Episkopija Kur traži novog isterivača đavola, plata nepoznata

Episkopija rimokatoličke crkve Kur u Švajcarskoj traži novog egzorcistu, koji bi vernike oslobodio od demona i zaposednutosti.

Izvor: B92, Tanjug sreda, 19.02.2020. | 13:03

Vidi ovako, materija je zajebana, nauka ne ume time da se bavi.
Nauka ponosna na sebe ne ume da objasni gravitaciju - samo teorija.
Ne ume da objasni šta je struja, samo nagadjanje.
Ne ume da objasni šta je život, al umeju da upropaste.

Kod pravoslavne crkve samo par njih sme da se usudi na taj čin "igranja sa energijom".
Dalje, ako ćemo materijalistički i ovozemaljski...
Matematičari su analizirali neke matrice brojeva sa kojekakvih geometrijskih pisanija i nisu baš bili oduševljeni rezultatima. Meni tu nije problem zaśto današnja nauka sa kompjuterima može da dešifruje nego kako je to u srednjem veku ili još ranije neko umeo da sastavi bilo sam bilo u grupno a bez ikakve tehnologije?
Nikola Tesla se isto bavio numerologijom i bivao ismevan od onih koji su znali da moraju da ga spreče.
Kako objasniti naš život a okolo prazne planete sa sasvim nepovoljnim uslovima ostavimo nauci, možda saznaju.

Poslednja izmena:
Da se mi vratimo na temu...
Amerikanci peku janjetinu podno Olimpa, i djavoimano navlače naivne Grke da upropaste što Turci izvlače naftu a Grci jok.

A jelte... Da na kraju ne bude Ameri izvlače naftu da se Turci i Grci ne bi svadjali? Ono kao sad i Adam i Eva daleko od Raja? Zasela Sotona pa krčmi jabuk... Pardon... Naftu?

Pa bude ono:
Turci: " jel bre što nas zajebaste, sad ni mi ni vi ne uzimamo naftu ispred nosa nego kupujemo od Amerikanaca naše?"
Grci: "A jebaj ga sad jarane, Amerika nas slagala izgleda, ajd ruke u/na guzcu sada i šetnja, lijep je dan, oli jednu partiju tavle podno Olimpa?"
Džegi:"Krupni kapital je moj život bu-ha-ha-ha-haaa"

Poslednja izmena:

Back