Ako za tebe nemaju nikakvu tezinu kapitalna dela poput:
Source [for the Library of Congress]:
R. Ernest Dupuy and Trevor N. Dupuy, The Encyclopedia of Military History, New York, 1970, 95;
Herman Kinder and Werner Hilgemann, The Anchor Atlas of World History, 1, New York, 1974, 90, 94;
and
Encyclopaedia Britannica, 15, New York, 1975, 1092.
onda citaj neke zabavne casopise i razbibrigu.
Bas i nisam neki ljubitelj SAD, bar u onom imperijalnom smislu, i dosta ih kritikujem.
Ali cenim SAD kao republiku i oni imaju veoma ozbiljnu nauku.
Uvek navodim samo ozbiljne izvore, ali cu i ruske ne boj se.
Tek videces sta Rusi pisu.
Sta si se uhvatio za te anglo-saksonce, kao da je citava setska pamet kod njih? Kao da oni sve na svetu znaju najbolje i kao da je sve tacno to sto oni kazu i napisu?
Ne razumem te da si toliko ogranicen...
Ne! U danasnje vreme gde su rezultati ispitivanja manipulisani, zarad politicke situacije u svetu, nemju nikakvu tezinu! To svaki covek sa zdravim razumom moze da zakljuci!
Vise cu verovati neutralnim elitnim istoricarima, nego americkoj bagri, koja ubija neduzan narod i poklanja tudju zemlju kriminalcima i ubicama!
Procitaj pazljivo moj pretposlednji post, jeste da je dugacak, ali ga procitaj! Pa malo razmisli.
Logicno je da Aleksandar Veliki nije bio ni Grk, a jos manje Albanac.
Ti citiras samo nesto, a ustvari blage veze nemas o haplogrupama i genetici.
1. Znaci imas, kao ogroman argument moj dugacak post!
2. Imas kao argument moj post o varijacijama pri prenosenju haplogrupa kroz generacije! Ako imas pojma o genetici, znaces da sam u pravu.
3. Imas kao argument prepravljanje istorije, manipulaciju istorijskih dokaza, istrazivanja i rezultata iz politickih razloga, sto je nepobitna istina.
4. Imas kao argument nezavisne elitne istoricare, bez cije analize u vodecim casopisima, ne me da izadje ni jedna teorija. Za ljude sa normalnim rasudjivanjem i zdravim razumom, oni su kompetentniji od onih prodanih anglo-saksonskih kvazi istoricara, koji pisu u svojim bankama podataka, onosto im vlast kaze i koji su dobili te pozicije, po politickoj osnovi i nalaze s na politickom zadatku.
Zato molim te, ako i malo pameti imas, pobogu razmisli malo i prestani da tvrdis da je Aleksandar Veliki bio albanac.