Grci ili Makedonci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma skonto sam ja ove iz fyrom.:mrgreen:
Sandanski je grk,Oki srbin a Lion King bugarin-jevrej.:D
A Andjelce je sovinista. :(

Jaoooo vidi ti Nostradamusa!!! :hahaha:
nostradamus2.jpg

:rotf:

Kakva tema,Grci ili Makedonci.Naravno da sam pre za moje Makedonce ali nemam nista protiv Grka,Grcke drzave i protiv njihovog indetiteta ali nazalost vecina Grka osporavaju makedonsku drzavu i indetitet.Sto je naravno cinoistcko maslo ali to je druga tema.Dosta Srba danas nazalost imaju animozitet prema Makedoncima,sto zbog cionisticke-USA manipulacije,sto zbog losih odnosa izmedju Srbije i Makedonije zbog crkve,sto zbog toga sto se Makedonija odvojila od bivse SFRJ i itd.Tema je malo vise sovinisticka nazalost,bira se izmedju 2 bela-evropska-hriscanska naroda i doliva se ulje na vatru na ionako vec napetu situaciju nazalost.Zanimljivo je ovo sto je rekla Moderna Pevacica za Grcku i Izrael hahaha.Veoma inteligentno od nawuvane mawe koja je ocigledno mala Cionistkinja a i verovatno je tuzna ovih dana,nema vise njenog bivseg premijera Izraela.Nazalost vecina danasnjih mladih devojaka u Srbiji a pogotovo u Beogradu cast izuzecima je kao ova Moderna Pevacica izmanipulisane cionistickim -ZOG-USA marionetskim medijama,gledaju sve samo kroz interes i kod takvih devojaka nema emocija,postovanja,casti i itd,samo bolesne cionisticke vrednosti foliranje,zadovoljstvo i interes. Nazalost takvo je stanje ne samo kod nas vec i u celoj Evropi i svetu,realno.Zato treba da sto pre svi beli-hriscanski-evropski narodi nadju neki kompromis jer ako to ne uradimo Cionisti ce nas nazalost eliminisati,vec uveliko vode nazalost ali nada umire poslednja,nije nam 1 put u istoriji covecanstva da smo u ovakvoj teskoj situaciji,HRIST-EUROPE FOREVER,33,88.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back