Znate li sta je to VAGINALNI GRCh?
Sta mislite o njemu?![]()
Sve najbolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve najbolje.
blajbi mnogo si čito pa si pomešo kontrakcije i grč kolko vidim
Sut bona,vidis da Blajbi ne hebe nase postove![]()

blajbi mnogo si čito pa si pomešo kontrakcije i grč kolko vidim
Vaginalni grč to je kad se poslodavac stisne za platu pa ajd što ne povećava nego ni ne daje
Šta ima da mislim o njemu - vulva ko vulva

Ил си ти имао превише жена па те ебе закон вероватноће или не знаш с њима...Ima jako velikih razlika medju zenama.
Neke za vreme orgazna imaju kontrakcije u lancu, nekada bas snazne!
A neke opet nemaju ni jednu jedinu...... kada ga stavis .....ko u mlaku vodu!![]()

Ил си ти имао превише жена па те ебе закон вероватноће или не знаш с њима...![]()

Uglavnom se o tome cuje kad se dvoje zaglave pa zovu hitnu da intervenise.
Žena koja je varala svog muža Kenijca nije ni slutila da će se on obratiti lokalnom vraču za pomoć i da će se ona i njen ljubavnik naći u vrlo neugodnoj situaciji.
Naime, kada je naslutio da ga žena vara ovaj Kenijac, čije ime nije saopšteno, otišao je kod lokalnog vrača kako bi na ženu i njenog ljubavnika bacio urok.
Ne zna se da li je baš to pomoglo, ali istina je brzo izašla na videlo i ona je sa ljubavnikom uhvaćena na delu, tako što su bili zarobljeni satima u krevetu, jer on nije mogao da izvadi penis iz nje, piše nigerijski portal NaijaGist.
Kenijac je pristao na to da se magija otkloni sa ženinog ljubavnika tek nakon što mu je on isplatio 20 hiljada šilinga.
Par se razdvojio uz pomoć izgovorenih molitvi, ali njihova drama nije završena, jer su ceo događaj stanovnici tog mesta snimali kamerom.
U Africi nisu čuli za vaginalne grčeve.![]()

Eeeeeee....vidim ja da vi slabo tu materiju poznjete....
Mnogo ste na netu brate, mnogo......
Da...grcevi i kontrakcije...Nije goovno, vec je ker ****....
ne znam blajbi, meni kitu nikad nije uvatila važina koja se grči

Uglavnom se o tome cuje kad se dvoje zaglave pa zovu hitnu da intervenise.
) iznosili napolje...Prica se da je u NS-u, u bioskopu bila takva situacija. Pa su ih tako spojene (zgrcene) iznosili napolje...
sta je smesno..svakoj zeni se moze desiti vaginalni grc ukoliko upraznjavaju seksualne odnose
Neke zene prilikom orgazma imaju veoma snazne kontrakcije, dok ih neke nemaju uopste!
Koje vam se dopadaju vise?

Hahahaha, koji bednjak i losa sreca, nije dovoljno sto je ostao zaglavljen u ckapi nego jos ima u publici i muza zene koju je ebo sa sve punim publicitetom.Muška seksualna fantazija bez ikakvog smisla a i boli brate mili
Evo vidi ovde - isterivao djavola al djavo došao po svoje![]()