- Poruka
- 9.215
Moze od marta prosle godine imam jednog drugara sa njinim paseportom doduse Englezi su im poslednji ukinuli vize.Silent Bob:Ne mozes u UK bez vize... eto... cak ni to ne znas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze od marta prosle godine imam jednog drugara sa njinim paseportom doduse Englezi su im poslednji ukinuli vize.Silent Bob:Ne mozes u UK bez vize... eto... cak ni to ne znas...
svetolik trpkovic:Moze od marta prosle godine imam jednog drugara sa njinim paseportom doduse Englezi su im poslednji ukinuli vize.
Дафмен:Хехе кјо СРБИ НИСУ ПЕДЕРЧИНЕ. ИНАЧЕ О ТОМЕ КАКО ТРЕБА ДА ЗАВРШАВАЈУ ХОМОСЕКСУАЛЦИ ДОВОЉНО ГОВОРИ ДА ЈЕ РАВНОГОРСКИ ХОМОСЕКСУАЛЦЕ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ.
Дафмен:Хехе кјо СРБИ НИСУ ПЕДЕРЧИНЕ. ИНАЧЕ О ТОМЕ КАКО ТРЕБА ДА ЗАВРШАВАЈУ ХОМОСЕКСУАЛЦИ ДОВОЉНО ГОВОРИ ДА ЈЕ РАВНОГОРСКИ ХОМОСЕКСУАЛЦЕ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ.
kyoatia:
nemam pojma niti me ne interesuraIron Lord:Ej, Kyo, da bi demantovao srpske sumnje da li si iz HR zaista - KAKO SE ZOVE HR AMBASADOR koji mu ga dao po djidji-midji u Makedoniji?
kyoatia:osim toga kako to da ti kao moderator nemaš uvid tko je bar iz koje države
ako ne već iz kojeg grada
to mi je malo čudno
kyoatia:nemam pojma niti me ne interesura
najiskrenije...
Enfroz2891.:Nema veze nacionalnost i mesto prebivalishta-budaletina je internacionalna odrednica.
Iron Lord:Oduzeli su pravo korisnicima da se pravdaju IP adresom u žalbama tj adutom da modovi nekog proganjaju lično.
Znaš ono - isključio me jer vidi moj IP a ne vidi šta pišem, nije mi jasno zašto me proganja? Ovako - new york siti i ovce na broju.
Meni je ta informacija najmanje trebala.
Pa, ti ocigledno ne znas da nema vise SFRJ... cim si ovde... ono... bratstvo i jednistvo i kompanija... volis ovde vise nego index.hr... a ono jes... ma... ti i Djeri ste isti...kyoatia:a pusti ga vidiš da čovjek živi u pluskvamperfektu....
možda mu treba poduka da više nema SFRJ
pa kako nama tako i vama![]()
OMG :shock:Silent Bob:Pa, ti ocigledno ne znas da nema vise SFRJ... cim si ovde... ono... bratstvo i jednistvo i kompanija... volis ovde vise nego index.hr... a ono jes... ma... ti i Djeri ste isti...
Ne zna kyo sta mu se ispred kuce dogadja a ne doleIron Lord:Ej, Kyo, da bi demantovao srpske sumnje da li si iz HR zaista - KAKO SE ZOVE HR AMBASADOR koji mu ga dao po djidji-midji u Makedoniji?
hektorius:Ne zna kyo sta mu se ispred kuce dogadja a ne dole![]()
![]()
Pa ja ti celo vreme i govorimkyoatia:ajd mi ti reci.....z.z.zzzz.z.z
nego
kako Urlike?
jel kupila dildo da te uveseli?
kyoatia:ajd mi ti reci.....z.z.zzzz.z.z
nego
kako Urlike?
jel kupila dildo da te uveseli?
kyoatia:pa
jer Tursku neće tako skoro pustiti u EU (pitanje uopće dal i hoće)
kažeš baš miliJon a? Qqkyoatia:mislim da si malo Srba može priuštiti neki od tih hotela s pet zvjezdica..
imajući na umu da u Srbiji ima milijon nezaposlenih, pa milijon penzionera, pa milijon-2 albanaca, pa hiljade Roma, i mnoge čija je plata 200evra
stoga budi realan
te istarske hotele samo možete gledati na tv-u
Zar je bilo i takvih likova :razz: ......ovde je stvarno sve moguceIron Lord:Oduzeli su pravo korisnicima da se pravdaju IP adresom u žalbama tj adutom da modovi nekog proganjaju lično.
Znaš ono - isključio me jer vidi moj IP a ne vidi šta pišem, nije mi jasno zašto me proganja? Ovako - new york siti i ovce na broju.
Meni je ta informacija najmanje trebala.