Granicu u Istri ilegalno najčešće prelaze Albanci i Srbi

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Дафмен:
Хехе кјо СРБИ НИСУ ПЕДЕРЧИНЕ. ИНАЧЕ О ТОМЕ КАКО ТРЕБА ДА ЗАВРШАВАЈУ ХОМОСЕКСУАЛЦИ ДОВОЉНО ГОВОРИ ДА ЈЕ РАВНОГОРСКИ ХОМОСЕКСУАЛЦЕ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ.

evo pa se informiraj koliko ih ima, možda nađeš i svog drugara tamo:

http://www.gay-serbia.com/

Дафмен:
Хехе кјо СРБИ НИСУ ПЕДЕРЧИНЕ. ИНАЧЕ О ТОМЕ КАКО ТРЕБА ДА ЗАВРШАВАЈУ ХОМОСЕКСУАЛЦИ ДОВОЉНО ГОВОРИ ДА ЈЕ РАВНОГОРСКИ ХОМОСЕКСУАЛЦЕ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ.

Majkl Džeksoni u Srbiji očigledno prolaze bolje...
Mada je ono o čemu si pričao na obostrano zadovoljstvo a ovo drugo... hm...
Malo mu ga dao po djidji-midji, pa šta?

kyoatia:
osim toga kako to da ti kao moderator nemaš uvid tko je bar iz koje države
ako ne već iz kojeg grada

to mi je malo čudno

Oduzeli su pravo korisnicima da se pravdaju IP adresom u žalbama tj adutom da modovi nekog proganjaju lično.
Znaš ono - isključio me jer vidi moj IP a ne vidi šta pišem, nije mi jasno zašto me proganja? Ovako - new york siti i ovce na broju.
Meni je ta informacija najmanje trebala.

Iron Lord:
Oduzeli su pravo korisnicima da se pravdaju IP adresom u žalbama tj adutom da modovi nekog proganjaju lično.
Znaš ono - isključio me jer vidi moj IP a ne vidi šta pišem, nije mi jasno zašto me proganja? Ovako - new york siti i ovce na broju.

znam ja to
i znam kojima je važna informacija odakle se
al eto ja sam iz Hrvatske
i to njenog najsjevernije dijela

a u Srbiji bio jednom i to prošle godine (samo u Bg-u)

ove godine namjeravam opet

volio bi vidjet Novi Sad i Niš

pa produžit za Skoplje malo i Sofiju
i to je sve što se Balkana tiće
šta bih volio vidjet

kyoatia:
pa
jer Tursku neće tako skoro pustiti u EU (pitanje uopće dal i hoće)

Aaaaa, koja šteta, baš bih voleo gledati EU sa Turskom kao članicom...Sada znam i zašto ne želim Srbiju u EU, oni misle primiti i Tursku......

Btw: kakve su to članice ako se nekim novim stavljaju neka ograničenja koje ostale nemaju...što ti je politika k*rva......

Iron Lord:
Zar je bilo i takvih likova :razz: ......ovde je stvarno sve moguce :lol:

Back