Granični poremećaj ličnosti

'Е л' мото ове теме: И да сам нормалан, до сад би полуђ'о? :per:
Ne @kojekude2022

Nije.

I jedan savet:NE VERUJTE uvek psihijatrima
.Njihovo je da nakače što više dijagnoza ..
To im je najlakše.Lupiti DG, tutnuti lek i "marš napolje!"
Preispitajte sebe.
Ne kažem da nešto ne treba lečiti (lečila sam i ja) ali treba biti malo i na oprezu .
Farmakologija profitira, pokusni kunići se ređaju ...
Dokle?
I sama sam imala (po njima) sedam dijagnoza.
Kako da ne...
Samo ove tri prihvatam.I držim ih pod kontrolom.
Sa jednim lekom bez kojeg zaista ne mogu.

'Е л' мото ове теме: И да сам нормалан, до сад би полуђ'о? :per:

Ne @kojekude2022

Nije.

I jedan savet:NE VERUJTE uvek psihijatrima
.Njihovo je da nakače što više dijagnoza ..
To im je najlakše.Lupiti DG, tutnuti lek i "marš napolje!"
Preispitajte sebe.
Ne kažem da nešto ne treba lečiti ...

По мени, исти став тврдимо. Све присутније у свим областима алопатске медЕцине: нове дијагнозе, померање граничниих параметара да би се раније кренуло са фармаколошким терапијама.

По мени, исти став тврдимо. Све присутније у свим областима алопатске медЕцине: нове дијагнозе, померање граничниих параметара да би се раније кренуло са фармаколошким терапијама.
Baš tako .
Uvek sam za ono -pričaj sa osobom , saslušaj je , shvati je ili bar pokušaj da je shvatiš .
.Pomozi bez otrova , bez toksina.
Dovoljno je toj osobi ta količina toksina koju već nosi u sebi ..
Na žalost ..To nije tako .

Baš tako .
Uvek sam za ono -pričaj sa osobom , saslušaj je , shvati je ili bar pokušaj da je shvatiš .
.Pomozi bez otrova , bez toksina.
Dovoljno je toj osobi ta količina toksina koju već nosi u sebi ..
Na žalost ..To nije tako .
Не знам да ли је дозвољено, али могло би се овде на Психопатији направити више, надам се, солидних тема у вези са тим.
На пример (износим цртице, ви уметњаци то лепо спакујете у смислен наслов), колико треба бити луд/наиван/индоктриниран/глуп (не глупа, никако не глупа, само глуп :hahaha:), па поверовато да узимањем пар милиграма дневно било које супстанце се можете излечити.
Шта је заправо болест? А шта излечење (исцељење)?

Не знам да ли је дозвољено, али могло би се овде на Психопатији направити више, надам се, солидних тема у вези са тим.
На пример (износим цртице, ви уметњаци то лепо спакујете у смислен наслов), колико треба бити луд/наиван/индоктриниран/глуп (не глупа, никако не глупа, само глуп :hahaha:), па поверовато да узимањем пар милиграма дневно било које супстанце се можете излечити.
Шта је заправо болест? А шта излечење (исцељење)?
Znaš kako .
Mene su AD zaista iščupali iz pakla depresije , tako da u neka izlečenja verujem.
Jer sam ih doživela..Napisala sam gore da se nešto ipak treba lečiti.

Па у ствари што се тиче опојних дрога и блокатора, донекле.
Не тврдим да се не може нешто произвести бомбоницама, већ да се не може излечити.
Колико схватам, код психо терапија, лекови служе да примире симптоме или одморе неке нерве или неку претерану нервну активност, са идејом да ће то касније остати у смиреном стању и када се после одређеног времена дозе смање и на крају укину.

Па у ствари што се тиче опојних дрога и блокатора, донекле.
Не тврдим да се не може нешто произвести бомбоницама, већ да се не може излечити.
Колико схватам, код психо терапија, лекови служе да примире симптоме или одморе неке нерве или неку претерану нервну активност, са идејом да ће то касније остати у смиреном стању и када се после одређеног времена дозе смање и на крају укину.
Recimo..Ali bez garancije da se simptomi kroz izvesno vreme neće vratiti ..

Recimo..Ali bez garancije da se simptomi kroz izvesno vreme neće vratiti ..
Код тих тегоба и има неке логике и шансе.
Или код срчке, да на тај проба да се поврати исправна негативна повратна спрега (овде медЕцина погрешно наводи да је позитивна).
Али, мање-више све остало служи само да прикрије симптоме.

Ovo je definitivno jedan od najboljih artikala na koji sam naisao o granicnom poremecaju licnosti: https://www.psihobrlog.com/klinicka...rzim-zivot-sa-granicnim-poremecajem-licnosti/
mada nije potpun jer sam ja "zlatni decko", u krugu porodice, a taj fenomen nije bio spomenut u tom artiklu (kad kazem zlatni decko, znaci da dobijam paznje do te mere da mi nije dobro, ali ne one neophodne)... verujte, nije mi dobro.

Back