gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam je tesko da postavite granice ljudima iz svog okruzenja?
Da ih zaustavite ako zahtevaju, ako povredjuju, ako ne postuju, ako vas iscrpljuju...
Da ih zaustavite ako zahtevaju, ako povredjuju, ako ne postuju, ako vas iscrpljuju...
da ih ne naljutis ili da ih ne rastuzis?Neke da, neke ne..postoje oni na koje sam slaba...jbg.
da li se osecas zloupotrebljeno?Jao nemam pojma ja sam ti sa tim stvarima uvek povuci potegni
Dusevna sam zena mnogo hbg
Salu na stranu bliznjima je to tesko, pustam ih na glavu da mi se popnu, inace dobijam grdnje ili se ljudi krste kad cuju sta ja sve dopustam ... Prozvali me ljudi mama koka![]()
da ih ne naljutis ili da ih ne rastuzis?
kako se nositi sa otporima?
da, naravno, kako se boriti?
Prema muškarcima je lako postaviti granice.Prema ženama je teže, ali dovoljno je da pretpostaviš da hoće da te iskoriste pa da smisliš bezbroj načina i da postane lako.
Sve sam precrtao ili je to život uradio tako da ostaju samo insajderi.Granice je najteže postaviti prema osobama koje dugo znamo, još od ranog detinjstva, i koje su starije od nas. Npr. prema roditeljima, bliskim rođacima. Kada nekog upoznaš tek u odraslom dobu, to mnogo lakše ide.
Da, narocito kad pocnu psiholoske igre, ko je zrtva, ko je zasluzio poslusnost, sta je lojalnost, veciti duznici....aaaaaaaaGranice je najteže postaviti prema osobama koje dugo znamo, još od ranog detinjstva, i koje su starije od nas. Npr. prema roditeljima, bliskim rođacima. Kada nekog upoznaš tek u odraslom dobu, to mnogo lakše ide.
To sve smišljaju žene.Obeležiš ih, distanciraš se i nema više.Da, narocito kad pocnu psiholoske igre, ko je zrtva, ko je zasluzio poslusnost, sta je lojalnost, veciti duznici....aaaaaaaa
Da, narocito kad pocnu psiholoske igre, ko je zrtva, ko je zasluzio poslusnost, sta je lojalnost, veciti duznici....aaaaaaaa
To sve smišljaju žene.Obeležiš ih, distanciraš se i nema više.
Pedala isto i ćaozdravo.Imaš takvih npr.i očeva. Jednako mogu biti posesivni i manipulatori kao i žene, a uz to češće imaju crtu tiranina. Pišem o ekstremima, naravno.
Pedala isto i ćaozdravo.
kako se nositi sa otporima?
da ih ne naljutis ili da ih ne rastuzis?
da li se osecas zloupotrebljeno?
da, naravno, kako se boriti?
Hmm, evo kako ćemo. Ispričaću ti jednu basnu.Da, narocito kad pocnu psiholoske igre, ko je zrtva, ko je zasluzio poslusnost, sta je lojalnost, veciti duznici....aaaaaaaa