ne razumem ove..kao 25 ili 40 :?
pa jbt sta ce da radi do tada..da drka?
ne znam...mislim da je likovima ili likushama koji kasno izgube nevinost mnogo teze da se socijalizuju,ali ne zbog onih malogradjanskih tripova,kao neko ce da ih podjebava i to,ne...mislim kako ce to neko uopste da zna,nego ono..kapiram da je teze uklopiti se u drustvo,u kom vecina nije nevina i ako je to,a jeste,sporedna tema br.1,ali ne mislim samo na prichu o sexu,vec..to uvek provejava,onaj ide po devojku,ovaj prica o sexu,planira se izlazak pa kao..cimaju se cice,uporedjuje se ovaj ili onaj osecaj sa sexom,za istim se zudi...uvek
uostalom..sex kao krajnji cilj je inicijator xy svesnih i podsvesnih akcija,za koje u samom startu ne bi rekli da imaju veze sa istim
i sad...ovi sto "kasne",oni jednostavno nemaju i ne ucestvuju u takvim akcijama,to ih ne vuce,za tim ne zude jer zapravo i ne znaju sta je sex,mislim znaju...ali nisu osetili,nisu doziveli...
(kao oni usmrdeli "doktori" u ujzerovoj koji kao sve znaju o gudri i bla bla,a istina je da zive jos 17 zivota ne bi mogli ni da naslute npr. kakav je flash od dopa ili ne znam sta vec,i zato i imaju katastrofalne rezultate u lecenju,jer od njih vise zna i onaj najraspaliji urkos iz kontejnera,dok oni "centri za lecenje" koje vode bivsi urkosi (oni koji znaju kako je to i sta je) imaju 100 x bolje rezultate)
a takva sranja prave frustracije,a frustracije prave kao sto rekog debile,masovne ubice i politichare
a da se krecu u drustvu slicnih sebi po tom pitanju,ravno je odlozenom samoubistvu
sto se tice foruma,mislim da ne treba da dolaze,jer tako nesigurni u sebe,neiskusni i to..pa dobili bi komplexe citajuci kojekakve notorne lazi procelavih debeljushkastih od suncevog svetla ne vidjenih pc servisera i onda bi se to stanje samo pogorsalo.
i tako..