Grande Punto - Ugradnja boljih zvucnika bez aftermarket radia (ili pojacala)

MisterXp

Primećen član
Poruka
575
Koji su realno najbolji zvucnici za grande puntov fabricki radio? Budzet mi je oko 20k (10k za prednje i 10k za zadnje). U pitanju je model sa 3-je vrata. Stvarno se ne razumem u ome, impedansu i slicne zvucne karakteristike , te bih zamolio bilo koga ko zna dobar set zvucnika da se cuje bas lepo pri nekim "zahtevnijim" pesmama.

Znam da je fabricki fiatov radio jedno veliko ZNJ, ali mi se jako svidja kako izgleda, a nisam pri nekom kesu da ugradjem pojacalo za kola (za sad)

Sta mislite o ovima? max vuce 22W

https://www.bcgroup-online.com/auto-oprema/blaupunkt-auto-zvucnici-16.5-cm-gtx-662-es-zvb004-120612

Jeftinija varijanta ti je da uzmeš neke malo jače zvučnike od muzičke linije i staviš ih ugepek. Pašćeš u nesvest kako todobroradi jedno 10 puta bolje od tih kršića u vratima a koštaju par hiljada dinara.
Nije losa ideja al ne bih nista sto nije fabricki da ugradjujem u punta. Najvecu muku cu imati kad budem menjao zadnje zvucnike (model sa 3-je vrata je) Mislim da ovaj sto sam poslao gore ce sluziti solidno i nece smetati fabrickom radiju.

Back