Grand SHOW

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa bolje je deci pustati boru drljacu nego black metal. i naravno da je bolje izlaziti na folk nego na death i black metal svirke u nekoj rupi.
ZIVEO GRAND

:hahaha:boru drljacu?to je nesto najgluplje sto sam cula....grand je glup da gluplji ne moze biti.....sigurno roditelji nece izvoditi decu u te kako si ih nazvao black metal svirke u nekoj rupi.......jel si ti cuo za decja pozorista i vrtice?
i ti si mi neki kao obozavalac guns-a a gotivis grand.msm sramota:thumbdown:

:hahaha:boru drljacu?to je nesto najgluplje sto sam cula....grand je glup da gluplji ne moze biti.....sigurno roditelji nece izvoditi decu u te kako si ih nazvao black metal svirke u nekoj rupi.......jel si ti cuo za decja pozorista i vrtice?
i ti si mi neki kao obozavalac guns-a a gotivis grand.msm sramota:thumbdown:

Čovek je samo realan.....
Slušam i ja metal,rock,punk pa se slažem sa njim.
To je samo realnost.
Normalno je da ćeš pre naići na narkose na metal žurci,nego bilo gde drugde.
To je realnost,pomiri se s tim.;)

Čovek je samo realan.....
Slušam i ja metal,rock,punk pa se slažem sa njim.
To je samo realnost.
Normalno je da ćeš pre naići na narkose na metal žurci,nego bilo gde drugde.
To je realnost,pomiri se s tim.;)

jeste od tolike narkomanije na metal zurkama sve racije pandura su u glavnom usmerene na splavove gde se pushtaju nadgrobnjaci i klubove gde se pushta ona mind destroying muzika zvana psy trance! TAMO IMA NAJVISHE NARKOSA!! josh kad vidim trancere onako sharene kako svetle u mraku, shto zbog odece shto zbog hemije koju unose u sebe POVRACA MI SE

Sam curt je u nekom intervjuu rekao da su njegovi tekstovi pravo smece :P
Da... Rekao... Onaj ko je malo bolje upoznat sa njegovom ličnošću i životom, zna da je on bio... Ne dvoličan, nego.. Recimo da je imao svoj alter ego... A to je bio Kurdt... I on je oduvijek mislio da je sve što on uradi grozno i smeće... Pa na koncert mu dođe hiljade i hiljade ljudi... On savršeno odsvira... Nude mu pare, za jedan festival... Na kojem može zaraditi milione... Ali on svejedno govori da je sve to jadno, da je on loš, da se želi ubiti... Kurt je bio takav... A da prihvatimo i činjenicu da je većinu tih tekstova napisao drogiran... Ali... Zato je NIRVANA imala najveći uticaj na Američku pank-rock scenu 90-ih... I još jedna od zabluda, da su oni izmislili grunge.. Netačno... Ma.. Samo vi slušajte šta hoćete... Ali... Nađite mi tako divne tekstove, toliko prosvjećenog, i duhovno bogatog čovjeka... Koji je ostao živjeti... I živjeće još dugo... Dok će svi ostali izbledjeti... A on je napisao u svom oproštajnom pismu "Nemam više strasti, i zato zapamtite, bolje je sagorjeti nego izbledjeti" ... Toliko...

Taj citat zadnji me podseca na nesto od Nicea ili se varam...
Ja sam to rekao bzvz ako on nije verovao u te tekstove zasto ih je uopste i pevao i svirao mislim ne razumem poentu.... al' nebitno nema veze sa temom

jeste od tolike narkomanije na metal zurkama sve racije pandura su u glavnom usmerene na splavove gde se pushtaju nadgrobnjaci i klubove gde se pushta ona mind destroying muzika zvana psy trance! TAMO IMA NAJVISHE NARKOSA!! josh kad vidim trancere onako sharene kako svetle u mraku, shto zbog odece shto zbog hemije koju unose u sebe POVRACA MI SE

e ali odakle vama da su metalci narkomani?:think:msm sigurno ima nekih narkosa,ali ja se druzim sa mnogo metalaca,rokera,pankera,goticara i sl. i niko od nih se ne drogira,mnogi od njih cak i upisuju matematicke gimnazije i sl.pa da su oni narkosi njih bi odmah izbacili...a u jednom bloku blizu mene kad god se vracam vidim fensere kako se drogiraju,a ni jednog metalca....tih fensera tamo ima oko 15-ak.:think: i svake veceri ih je sve vise i vise i sralno se nalaze spricevi ispred i u zgradama.:confused:
a i ovi iz moje skole gde su svi fenseri odu na zurke tipa dzoint,alkohol,itd....
i imam utisak da upravo oni fenseri koji se drogiraju piju ili puse optuzuju metalce da su oni isto narkosi,jer LOPOVI MISLE DA SU SVI LOPOVI :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back