Shibby MC
Iskusan
- Poruka
- 5.199
ja sam pre crtao..al kad sam skontao da dajem 500 kinti za bocu batalio sam..za sve te pare sam mogao da kupim yuga polovnog i da se vozim sad![]()
Najjeftinije sto sam ja nasao je 199 din
shibby
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam pre crtao..al kad sam skontao da dajem 500 kinti za bocu batalio sam..za sve te pare sam mogao da kupim yuga polovnog i da se vozim sad![]()
Ovo si ti pravila??![]()
Ukucaj na Google-u GRAFFITI ALPHABET.
Pa zashto si kupovao Montanu ? Kupish lepo Happy ili Sabotaz i crtash !![]()
pa i sabotaz je 300 kinti kod paje ako se ne varam..al meni je uvek trebalo 5-6 boca..znaci mnogo para sam bacio za nesto sto su neki klinci pregazili necim glupim..primer:nemanja+sanja itd..i to cirilicom negom iskrivljnom..prvaci glupi me pregaze a posle ga i prekrece tako da sam batalio..![]()
E ali stvarno,nerviraju me npr. evo direktor moje shkole !Vidi shta je prekrechio posle 2 dana.I to je josh bilo IZA SHKOLE !!! A na shkoli,kod ulaza,pishu razne grozote tipa "Direktore shabane,polizhesh mi tabane" , "Dzhaba ste krechili" kao i poruke tipa "Sanja volim te,CHEWU" i ostalo.I to je sve ostavio !
I msm shta sad,chika Gate () je dzhabe troshio pare da napravi WDS grafit,kad je direktor DEBIL posle 2 dana okrechio !
Bitno da su nam shkolu okrechili u pedersko ROZE ! Na svu srecju,zavrshio sam 8. razred.
![]()
cekaj..ti znas gate-a?ili si ti gate?
Ali je glupo ako iz jednog pogleda mozes da ga procitas....
Zidni grafiti...Savremena umetnost ili cist vandalizam pitam ja vas???
Sta mislite...?![]()
u potpunosti se slazem s tobom
Onda si ti u zabludi.
Shalu na stranu,nie glupo,zato shto je bitno kako se slazhu slova,oblici,boje i ostalo,a ne da li mozhe da se prochita ili ne.
@rock&roll
nisi ti obratio paznju..ovo i te kako znaci..samo ti ne vidis..to su slova
old school stil..moj omiljeni![]()
Onda si ti u zabludi.
Shalu na stranu,nie glupo,zato shto je bitno kako se slazhu slova,oblici,boje i ostalo,a ne da li mozhe da se prochita ili ne.
nisu bitne boje..vazan je stil radjenja grafa..recimo ovo od gate-a su vecinom obicne bombe koje izgledaju mnogo lepse od pojednih amaterski radjenih wild-style-ova..
da..inace gate je i three..ne mesajte ga sa thref-om..mada se znaju medjusobno![]()