Graficke kartice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa koliko ram-a hoces da kupis. ako ti je 512 dovoljno, onda imas za 6600 GT koja je najbolji izbor u bilo kojoj izvedbi od konkurentnih Radeona za iste pare. JA konkretno imam X700 pro i uopste nisam zadovoljan, koja kosta priblizno kao i 6600 GT.

imam pentium III,224 Mb RAM,1.54GHz,procesor AMD Athlon XP 1800+
sada trenutno imam NVidia GeForce 2 integrated GPU
da li to znaci da je integrisana,oce li biti problem da je menjam...koju da uzmem?help please!

gladiolica:
imam pentium III,224 Mb RAM,1.54GHz,procesor AMD Athlon XP 1800+
sada trenutno imam NVidia GeForce 2 integrated GPU
da li to znaci da je integrisana,oce li biti problem da je menjam...koju da uzmem?help please!
Pentium III, AMD ATHLON XP 1800+ - tebi ovde nesto debelo nije jasno.

Ovo pre svega nije Pentium procesor, vec AMD, a ni ovaj procesor nije u rangu sa PIII, vec sa PIV, ako ti je tako lakse da se uporedjuje (eto kako Intel truje neduzne ljude :D ).

Graficka ti nije integrisana, a mogao bi da ubacis pre svega vise RAM memorije, pa tek onda neku graficku kojih imas veliki mizbor.

OKLAGIJA:
Ne truje ih Intel, vec covek nije cuo za AMD, sto, naravno, ne cudi :D
Ma nisam ja mislio nista ozbiljno, ovo vise dodje kao kritika nasm ljudima koji su mnogo neupuceni u najosnovnije stvari IT sveta.

Pa koliko puta sam samo u oglasima video da pise PIV AMD...tamo nesto.

I onda kazu veliki procenat trzista zauzima AMD kod nas. Nije ni cudo, zato sto ljudima daju, za sto manje pare.
@mslav
u pravu si, tek sad sam malo bolje pogledao sta je napisala, kad sam video da pise GF 2, nisam ni obracao paznju na ostatak teksta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back