graficka

mshone

Aktivan član
Poruka
1.396
Ljudi, kako da podesim saphireovu ati radeon 9200 (128 mb i tv)da mi istovremeno prikazuje sliku divx ili sa tv kartice i na monitoru i na tv.Kada gledam film, na monitoru ide samo titl i crn je ekran a na drugom i slika i titl.Ili obrnuto.Jos jedno nagradno pitanje-kako da se resim dosadne poruke prilikom bivanja na mrezi`` a run time error has accurred, do you wish to debug?line 500, error-object expected``
imam i adaware 6 i ZA, azurirane i skockane, na medijum nivou podesene, pa oped ovo zeza.
By the way, procesor je AMD 2,6+, 512 kingston 400, MB je GB GA 7-n-400

Sve graficke standardnog tipa mogu da prikazu media format u glavnom samo na jednom displeju. Dakle ne mozes to da uradis sa svojom karticom kao ni ljudi koji koriste nVidia kartice. To je moguce samo kod nekih pro modele. Sto se debug-a tice - klikni Yes. Nista strasno.
Poz.

ma kont`o sam i sam to, ali ono sto mene muci je to da ponekad nekoliko sekundi graficka pokaze film na oba monitora, iako je podesena klonirana slika, pa onda opet nestane na(npr)monitoru, a nastavi na TV.Kod debugginga, kliknem ja na yes, ali me on onda vodi da odaberem debugger, pa me uvodi u listu programskih redova, a tu se izgubim i nesmem nista da radim.Inda ga otkazem, a nisam resio problem.

imam slicnog atija radeon.
u pitanju je plejer.koristi bs player.
desni klik na misu izaberi property,
na jezicku video u dnu ima overley, ukljucivanjem ili iskljucivanjem slika ti se pojavljuje ili ne na tv i monitoru. tako je bar kod mene

Back