Градски превоз (2)

To nisam viđao. Ako je vozilo prazno onda nije najavljeno u rasporedu, barem se meni nije desilo da sam video da jeste. Ali se dešavalo da naiđe vozilo za koga uopšte nije pisalo da dolazi. Ja to zovem "prošlo ispod radara". :D

Sa 85 redovno, da ne kažem svakodnevno i to uvek u slično vreme, negde oko 17 h. Zeznula sam se nekoliko puta.

Evo ono sto odavno ovde pricam.

Konacno da neko jos progovori u ovoj drzavi na silovanje grada Beograda.

Evo ko ne ide ovim delom grada u toku je masovna izgradnja na Crvenom krstu i svim okolnim ulicama.

Potpuno ludilo.

U ulicama sa dve trake gde su kucice i radnjice, ruse to da bi zidali solitere i ustostrucuju ili hiljadostrucuju broj stanovnika na istoj povrsini koji onda treba da funkcionisu kroz iste te dve trake i svu ostalu istu infrastrukturu i isti broj vozila GSB-a.

Koji je prihod grada ako sada treba da kupi jos 100 trola da prevozi besplatno jos 20.000 stanovnika novih na istoj lokaciji.

To je teranje grada u bankrot.

A da ne pricam o onome sto sam vec rekao ovde da su izasli na ulicu sa zgradom. Da trola ne moze da prodje, pa prvi sprat nema terasu jer bi trola udarila u terasu, nego terase pocinju tek od drugog sprata.

Evo lepo je neko citao moje pisanje ovde pa otisao da slika.

Umesto ako su vec morale da se ruse ove kucice na Crvenom krstu, ovo je konkretno u Zickoj, onda je grad trebao to da otkupi, nacionalizuje, sta god i da napravi 4 trake ovde na ovom mestu umesto 2.

Ili 6 traka, ili neki park, setaliste uredjeno, stazu za bicikle, sta god, a ne da se zida jos besmislenih zgrada.

https://forbes.n1info.rs/biznis/dod...ljada-kvadrata-dobiti-beogradski-crveni-krst/

1000000472-1024x768.jpg

Evo ono sto odavno ovde pricam.

Konacno da neko jos progovori u ovoj drzavi na silovanje grada Beograda.

Evo ko ne ide ovim delom grada u toku je masovna izgradnja na Crvenom krstu i svim okolnim ulicama.

Potpuno ludilo.

U ulicama sa dve trake gde su kucice i radnjice, ruse to da bi zidali solitere i ustostrucuju ili hiljadostrucuju broj stanovnika na istoj povrsini koji onda treba da funkcionisu kroz iste te dve trake i svu ostalu istu infrastrukturu i isti broj vozila GSB-a.

Koji je prihod grada ako sada treba da kupi jos 100 trola da prevozi besplatno jos 20.000 stanovnika novih na istoj lokaciji.

To je teranje grada u bankrot.

A da ne pricam o onome sto sam vec rekao ovde da su izasli na ulicu sa zgradom. Da trola ne moze da prodje, pa prvi sprat nema terasu jer bi trola udarila u terasu, nego terase pocinju tek od drugog sprata.

Evo lepo je neko citao moje pisanje ovde pa otisao da slika.

Umesto ako su vec morale da se ruse ove kucice na Crvenom krstu, ovo je konkretno u Zickoj, onda je grad trebao to da otkupi, nacionalizuje, sta god i da napravi 4 trake ovde na ovom mestu umesto 2.

Ili 6 traka, ili neki park, setaliste uredjeno, stazu za bicikle, sta god, a ne da se zida jos besmislenih zgrada.

https://forbes.n1info.rs/biznis/dod...ljada-kvadrata-dobiti-beogradski-crveni-krst/

1000000472-1024x768.jpg
Да... обично се гледа на паркинг места... Али док се дође, изађе, дођу гости итд... Ето проблема.

Vrhunac svega sta pise u onom tekstu iz forbesa, da je 2004te planom odredjeno prosirenje Žičke i da se svake godine u budžetu za grad Beograd odvajaju sredstva za to - više od 800 miliona, ali se ništa nije uradilo do sada.
I sada je Šapić ukinuo ta sredstva u budžetu za narednu godinu i počeo da zida zgrade umesto da proširuje ulice.

Prevoz je otisao u da ne kazem sta.

Danas nema busa, nema trole, onda dolazi neka test trola nema broj ali hoce da pokupi putnike, ajde trci nekako udjosmo.

Guzva ko u kutiji sibica.

I sad vrhunac na pola puta da li neka zena ili neki transvestit, tolika je guzva bila da nisam mogao da vidim sta je, pocinje da peva neke kao karleusine pesme a capella... Nasuvo.

A glas, ono ne znas da li musko, trandza kopira zensko, pa neki kao falset pokusava da uhvati ili je zena neka lujka. Pogodi svaki peti ton...

Prvo sam mislio da se izderem, da je oteram u 3 pm, a onda sam poceo da se smejem, nisam mogao da zaustavim smejanje.

Cela ta groteskna situacija odrazava stanje u gradu, saobracaju, drzavi...

Back