- Poruka
- 128.248
jel krenula ta strana da se radi?Da, rađena je suprotna strana, ne ova na slikama. Prolazim tuda često.
nesto sam video na drustvenim mrezama da je kao krenula.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel krenula ta strana da se radi?Da, rađena je suprotna strana, ne ova na slikama. Prolazim tuda često.
primetio sam da nema table ni kod autobuske stanice sto je apsurd i katastrofa..tamo bas treba da bude zbog prometa.Nego da kazem da je sramota da na Gazeli ni dan danas nema tabli sa informacijama kad stizu autobusi.
Stoji ona tabla jos od vremena bus plusa.
Krenula je bilo je juce na n1.
https://n1info.rs/vesti/sva-ulegnuc...imamo-takav-kolovoz-sta-da-je-neko-nastradao/
ja sam danas prolazio tim krajem i nisam video.Onda su počeli tipa juče
U nedelju sam tamo prolalila i nije bilo radova.
primetio sam da nema table ni kod autobuske stanice sto je apsurd i katastrofa..tamo bas treba da bude zbog prometa.
Zavisi na kojoj, na nekim stanicama ima, na nekima ne.
slatka si
mislio sam na glavnu autobusku stanicu..tamo gde je nekad bio buvljak
slatka redzi![]()
imate aplikacije. a telefone ne ispustate iz ruke. tkd...Nego da kazem da je sramota da na Gazeli ni dan danas nema tabli sa informacijama kad stizu autobusi.
Sto su onda bilo gde postavljene ako svi imaju aplikacije i telefone.imate aplikacije. a telefone ne ispustate iz ruke. tkd...
lakse je da kmecis nego da koristis aplikaciju? pa nista, ti stoj na suncu i cekaj busSto su onda bilo gde postavljene ako svi imaju aplikacije i telefone.
Tkd ne seri.
pricamo o stanici kod autobuske stanice.. mnogi na toj stanici koji cekaju su ljudi iz unutrasnjosti koji i ne znaju za aplikaciju...lakse je da kmecis nego da koristis aplikaciju? pa nista, ti stoj na suncu i cekaj bus![]()
maj mistejkpricamo o stanici kod autobuske stanice.. mnogi na toj stanici koji cekaju su ljudi iz unutrasnjosti koji i ne znaju za aplikaciju...
A ako koristis aplikaciju onda neces da cekas na suncu nego ces da letis po kisi.lakse je da kmecis nego da koristis aplikaciju? pa nista, ti stoj na suncu i cekaj bus![]()
jesu..imas 2a koj iide od 25. maja do galerijeNije mi jasno, ako već tramvaji neko vreme neće raditi zbog blokade (mada mislim da je pravi razlog prilagođavanje šina novim tramvajima jer neki tramvaji koji ne saobraćaju – 5, 6, 14 – uopšte ne prolaze tuda), zašto nisu mogli da uvedu autobuse koji će ići tim trasama kao što su uveli za šesticu. S tim što bi sedmica, naravno, zaobilazila raskrsnicu gde je blokada. Ako neko dozna neku informaciju kada će tramvaji biti pušteni u rad, nek javi.
Pa ovo i tek postavljeno deluje razlokano.
2a?jesu..imas 2a koj iide od 25. maja do galerije
ne eko 2 je ukinut zbog blokade nemanjine.2a?
Ti misliš na EKO 2 čini mi se
Kako ukidaju liniju zbog blokade?ne eko 2 je ukinut zbog blokade nemanjine.
sad je AA22 tako nesto ima neki cudan dupli broj i duplo slovo u nazivu... ide od 25. maja do slavije preko studentskog trga, trga republike i kralja milana i ne znam da li produzava dalje putem trola ka beogradskom dramskom..to stvarno ne znam.
a 2a je odavno postavljen..ide od 25. maja pa preko karadjordjeve do galerije ali hvata put preko beograda na vodi i oko kalamegdana (ispod pored donjeg grada) i za sada izbegava ove radove u karadjordjevoj.
a 2l kao tramvaj do blokade nemanjine je isao iz pravca sajma (ne znam gde je kretao) i nemanjinom, slavijom i dole po dorcolu klasicnom trasom sve do kalemegdana gde je okretao kod one njihove stanice jer nema vise sina u karadjordjevoj.