Градски превоз (2)

Sta da rade ljudi kad su sneg videli samo na filmu.

Kriv je onaj ko je uvozio takve radnike.

Znaci moze vozac iz Rusije i Ukrajine, a ovaj sto zivi na 30 stepeni cele godine ne moze.

Nije poenta u vozaču, nego u tome da gradske službe rade svoj posao. Sneg je najavljen, gle čuda opet ista situacija - putari iznenađeni!
Ulice moraju da budu očišćene i bezbedne za saobraćaj, za sve vozače.

Winnie The Pooh Animation GIF by Disney

To sto je kod nas sneg to nije nista kakav je sneg u Moskvi i u Rusiji. To ne moze da ocisti niko.

Tamo mogu i pola godine da voze po snegu, kisi, ledu.

Tako da naravno da ima ogromne razlike da li neko radi u tim uslovima svake godine 20 godina ili neko treba prvi put u zivotu da izadje na sneg.

Evo imate ovde primer, pici bus bez problema po neociscenoj ulici u Moskvi.

Ovo sam jutros cuo od nekih na stanici kod mene u kraju dok sam prolazio.

Evo sada i zvanicno.

Lasta stupila u strajk i ne vozi vise putnike posle najave da hoce da ih izbace iz posla.

Zato jutros nije bilo autobusa jer su neke slali u prigradske opstine da voze umesto gradskih linija.

Plus ovi vozaci iz azije koji ne voze po snegu i eto ti kolapsa.

https://www.ekapija.com/news/500057...ogradskoj-javnog-prevoza-lasta-obustavila-rad

Prve efekte vesti da će grad Beograd raskinuti ugovor sa konzorcijumom okupljenim oko Strele, koji drži prigradske linije u glavnom gradu, a sve kako bi se Lasta trajno izbacila iz javnog prevoza, što je eKapija prva i objavila, na terenu su osetili žitelji prigradskih beogradskuh opština. Jer, Lasta je odjutros, posle najave o njenom izbacivanju iz beogradskog javnog prevoza, u znak protesta obustavila rad i ne vozi putnike.

Back