- Poruka
- 25.530
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keanu Reeves prop'oDa li da zamaglim lice, da skratim do glave ili ne?
Pogledajte prilog 1369291Pogledajte prilog 1369292

@електрика bi ga opalila torbom u glavumozda je neprimereno sto pisem ali tema je gsp...evo danasnje odvratno iskustvo
linija 78 oko 13h iz Prvomajske ka Bg, guzva....mlad decko, osecao se alkohol, naslanjao se i da izvinete 'trljao' o mene
Izadjoh na prvoj stanici, sta mi tesko...
btw, kolko 'pacijenata' slobodno seta gradom.
boles'
За мене је то било сасвим очекивано, то "препакивање" контролора.ex busplus kontrolori bili da im 'uzmu meru' za uniformu, da budu beli....
Ih...dok im sasiju, neki ce se nagojiti. Eto ga problem.
p.s. esam rekla da su ex busplus kontrolori svi presli da rade za ove sad...
Ici ce na neku obuku ..ubrzanukako sad mogu u isti koš da trpaju i bivše zaposlene iz BusPlusa?
За оне који не умеју да изговоре "тендер", њима је дат посао без тендера...
Прилично јефтина пропаганда... Толико труда за нешто што кошта 2200 или 1000 динара месечно, док толико других ствари кошта много више... Да ли оправрано или не, питање је сада.[ 3 July 2023 06:46 ] Branimir Maksimovic: kako si stigla?
[ 3 July 2023 06:46 ] Naja: Jedva usla u 23
[ 3 July 2023 06:47 ] Branimir Maksimovic: jesi vidella belog
[ 3 July 2023 06:47 ] Naja: Ne. A u ne bi mogao da udje
[ 3 July 2023 06:48 ] Branimir Maksimovic: dakle prevoz je i dalje besplatan
[ 3 July 2023 06:49 ] Naja: Daaaa
[ 3 July 2023 06:49 ] Naja: Ali sam ih videla jednom prosle nedelje
[ 3 July 2023 06:52 ] Branimir Maksimovic: i jesi poslala sms?
[ 3 July 2023 06:53 ] Naja: Ne. Nisu usli u moju trolu. Posmatrala sam da li ce uci kod mene ali nisu.![]()
Nije nikakva propaganda, nego realnost da je sada mnogo gore što se tiče naplate nego za vreme busplus...Прилично јефтина пропаганда... Толико труда за нешто што кошта 2200 или 1000 динара месечно, док толико других ствари кошта много више... Да ли оправрано или не, питање је сада.
Наравно, неке људе то уопште не занима. Имају једну мету "испред носа" и понашају се као да то је једино што виде. Да ли су они сами узели мету или им ју је неко поставио уверавајући их да су сами то тражили?
Samo se pitam šta će da se otkucava kad nema kartica Čznaci izbacujemo validatore da bi ubacili nove, lepse i bolje validatore...
dobar ovaj gangula , covek zna znanje
ucio od najboljih..kako je ono bese vucic rekao?
ukidamo tv pretplatu, uvodimo tv taksu
i covek je stvarno ispunio predizborno obecanje da ukida tv pretplatu

visa i master karticeSamo se pitam šta će da se otkucava kad nema kartica Č![]()
Polni organ ce svako da prisloni.Samo se pitam šta će da se otkucava kad nema kartica Č![]()
cena plastike je koliko vidim slicna kao i kod nas oko 250 dinPlastika košta 50 lira i minimum 5 vožnji uplaćuješ za još 50 lira
p.s.1 evro=22 lire
До 31.08.Btw, ako niste isli juce do centra.
Trola 29 ide samo do Slavije, jer menjaju zice od Slavije do K. Miloša i ne rade 2 trake.
Glupa linija uvedena zarad tc galerija.До 31.08.
Два дебела месеца ћемо тако.
А 31 не иде баш често... Иде и неки Еко... електробус.