Manijak
Ističe se
- Poruka
- 2.637
hehe... manijak uzeo slobodan vikend... :razz:
ne dirajte me danas :wink:
ne dirajte me danas :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

МАНИЈАК:hehe... manijak uzeo slobodan vikend... :razz:
ne dirajte me danas :wink:![]()

angely:cccc..a mene niko ne zove za 8 mart....![]()
![]()
al' nije on je bas pravi manijak

opijum:Gle, vratio se manijak.......vec sam mislila da ga je pojeo mwakal' nije on je bas pravi manijak
![]()
![]()
![]()
čuće se... a možda i neće :wink: :razz:МАНИЈАК:a tek kakav je vikend biJo ...![]()
![]()
čuće se... a možda i neće :wink: :razz:
....mislim kakav je biJo vikend.....u mwaku

opijum:Eeeeeeeeeee, pa ja cekam da se raspakuju kUferi.......pa da cujem....iz prve ruke....mislim kakav je biJo vikend.....u mwaku
![]()
![]()
![]()

:grin:
dommino?:Sad i ja da dobacim utiske.....pa, :grin: gde ima lose kafenisanje po sred Kneza po ovakvom lepom i toplom vremenu u prijatnom drustvu.....a i Manijaci su manje opasni danjom:grin:
![]()
Ziveli!
opijum:znaci , bezopasni danjom.....pa, da.....oni se samo u mwaku snalaze....ta vazno je da je vikend bijo lep , ajd' pa sutra natanane da pricas.....ziveli
![]()

МАНИЈАК:a da ti ja natenane pokažem![]()
![]()
![]()
....i bezi u taj mwak.....

МАНИЈАК:ćuti ti...8-) i dodŽi mi u mwak :wink:![]()
......aaaaaa, sad ces ti da vidis...........kako ces se provesti kad ti neko doDZe.....

jel ona sa dŽvaku 8-)МАНИЈАК:nije nego ne voleš mwak a plašiš se manijaka cccccc :wink:![]()
a koj će to dodŽe :wink:![]()
jel ona sa dŽvaku 8-)

lider:Hm, da vidim šta se ovde sve događalo.
Hoću potpun izveštaj o svim dešavanjima.
Jasno?
opijum:Hm, ni u kabinetu....nigde nikog......izgleda onaj lider stvarno sve otpustio.... :shock: ........cak i manijaka
![]()

МАНИЈАК:ma ćuti bwe... naebasmo svi ...i ti ćeš :wink:
![]()
nego...aj nam malo odobrovolji šefa... da nas vrne na posao![]()
![]()
![]()
.....a vi ....sta ste radili....pojma neznam 8-) .......a nisam ti ja dobrovoljac.......aaaaaaa, jok