M
marlоn
Gost
Pa imas iznad bre...za izbor...poglavara. a ima u onoj drugoj sobi jedan tekst o romantici...joj...angely:I?
Sta je pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imas iznad bre...za izbor...poglavara. a ima u onoj drugoj sobi jedan tekst o romantici...joj...angely:I?
Sta je pitanje?
angely:I?
Sta je pitanje?
marlоn:e siouxsie...aj sad ti kobajagi kao zoves kleicu, ona dođe , a ja se tu kobajagi stvorim...ono ko iz ničega![]()

Ja malo biti plava...Vi meni oprostiti...jel hoce?marlоn:Pa imas iznad bre...za izbor...poglavara. a ima u onoj drugoj sobi jedan tekst o romantici...joj...![]()
Moze manijace...ako podelite sa nama gde ste skitarali svih ovih dananenadm:Možemo li da podelimo bonžitu :wink:
angely:Moze manijace...ako podelite sa nama gde ste skitarali svih ovih dana![]()
![]()

marlоn:situacija je alarmantna...moram da vodim siouxsie i kleicu na marcipane...ako jos neko zeli da se pridruzi, nek digne dva prsta![]()
marlоn:situacija je alarmantna...moram da vodim siouxsie i kleicu na marcipane...ako jos neko zeli da se pridruzi, nek digne dva prsta![]()

angely:7 500 ...bravo Elvine !
ti ne volis marcipane...sho se ondaK oglasavas....kako bese, moji drugoviiii....L.1:Hrabar covek ovaj Arhivar
angely:Za dubinske radove![]()

ono za jaja...Betty:ni meni nije jasno![]()
ali ukratko: gluva soba se ofucalla, manijakova jaja su na izvolte, a žurekew se organizuju vikendom![]()
Da ...bas smo nasli da se nadjemo kad je najtoplije :???:klea_bg:e prvi put da smo svi u kabinetu![]()