divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
![]()
Imas pomocnika![]()
...ćuti bre, ...otkako sam postao kućni, ne volim tu reč ni čuti!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Imas pomocnika![]()

Nina i drugi su cesto menjali nickove, nisam samo ja, ti to znas
A i ti si, dobro verovatno si morala zbog toga kad si postala moderator, a meni se ovaj nick dopada jer mi je to najlepse zensko ime
Pozdrav uz najlepse zelje![]()

yagi i ja smo sinoc uz makarone caskali,pa nam,onako neobavezno pade na pamet da vas dvoje (procentna i davitelj) popijete disciplinsku
skinuce vam 10% od plate (i to po automatizmu prelazi na moj racun,tj opterecuje ga,tj bicu mesecno neto teza)![]()

sonja je klon od bojane,a bojana od procentne...
pravo da ti kazem ne znam ko koga gde i u sta
e sad je svima jasno
jedino nije klon nego promena imena nicka
Ne znas a ti glavna pomocnica i savetnica od Ninocke, ma daj grebo nemoj zekis, a tefterce tu si zapisala ko koga gde i u sta
Nemo se ljutis....ja samo konstantujem..nista vise..
jojj kako su Manda i Dragojlo moji omiljeni likovi u jedinoj seriji na Javnom
servisu Srbije koju gledam..
neka si ti nama ziva i zdrava..vazno je da te ne zamenimo sa nekom drugom
a to ne bi voleli..jer tebe volemo najvise..
i sad je konstatovano da smo konstatovali
sto me tako volete -volemo i mi vastu evidenciju brizljivo vodima tefterce tu si zapisala ko koga gde i u sta![]()
sonja je klon od bojane,a bojana od procentne...
pravo da ti kazem ne znam ko koga gde i u sta[/I]
Vid sta si napisala, da ti nije sta promaklo

Vid sta si napisala, da ti nije sta promaklo
![]()
tu evidenciju brizljivo vodim

tu evidenciju brizljivo vodim
Nish ti ne brini

Super serija, "Selo gori a baba se cheshlja", jedva cekam nastavak, a procitala sam da i ti zeljno iscekujes nastavak
Nego Ninocka, ja sam samo konstatovala na osnovu tvoja dva posta u kojima si ti konstatovalai sad je konstatovano da smo konstatovali
Dakle,sto me tako volete -volemo i mi vas
(moram i ja u mnozini kao i ti, i ne bi voleli da te zamenimo sas nekim)
Ih bwe oko promene imena nicka se digla prasina, a ovo forum, a ti si sama jednom Nina napisala nekom da ne treba suvise da se uzivljava u forum, eto.
Nek si ti ziva zdrava vesela i navek dobra moderatorka bila kao i do sada![]()

Blagodarim na lepim zeljama i recima...
ono sto smo konstantovali je da si promenila nick ali se ti nisi promenila ..
i to je ono najbolje od svega..a jedeva cekam subotu za seriju.![]()

Nista ja ne menjam niti potpisujem...

A bwe Nina, ti si pocela prva s mojim menjanjem imena nicka, i sta sad hocjes, natezes to unadogled, ako ti je volja-izvoli
Jesi menjala ime nicka-jesi, pa shta, jel neko trebao zbog toga da pise postove, svasta
A ostalo, mene mindecj dal cjesh ti shta da menjash a josh manje da potpisujesh, stvarno mene me nije briga
Uzdravlju ti bila i pishi o meni tj mom nicku sta hoces, al ne zanemari romantiku, nisam ti ja valjda toliko interesantna, ako jesam,blagodarim![]()
Narafski da se salimo Nina![]()

Nina i drugi su cesto menjali nickove, nisam samo ja, ti to znas
A i ti si, dobro verovatno si morala zbog toga kad si postala moderator, a meni se ovaj nick dopada jer mi je to najlepse zensko ime
Pozdrav uz najlepse zelje![]()