- Poruka
- 17.686
Pa normalno kad toga uBosni ni nema...kako da te interesuje nesto sto nisi ni video uzivo![]()
Vjeruj mi da ne znam ni kakvi teniski turniri imaju u Bosni, jednostavno me ne interesuje, samo me nasmijao njen komentar i to je sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa normalno kad toga uBosni ni nema...kako da te interesuje nesto sto nisi ni video uzivo![]()
Najezih se...ovo sa zastavom preko terena i nasom himnom je VRH
Pa sta da kazem...meni Djilas nije los lik...boljeg za to mesto za sada nemamo![]()
Vjeruj mi da ne znam ni kakvi teniski turniri imaju u Bosni, jednostavno me ne interesuje, samo me nasmijao njen komentar i to je sve.
Овде није поента турнир као турнир, него Ђиласово неозбиљно лапрдање и, може се слободно рећи, спрдање са истим.
А да буде још горе - на међународном нивоу...
Kad se setim da je mogao da dodje Vucic umesto njega... On i nije tako los... To nam samo kaze da i od velikog zla, uvek ima gore...
Pa nemaju , a nece ih ni biti u skorijoj buducnosti cca sledecih bar 50 godina , a kako ce se tada tozvati, nemam pojma.
p.s. A ti naivan ko francuska sobarica pa nisi jedva docekao nekog takvog da se podsmehnes i omalovazis Srbiju...ma idi...![]()
Na to sam i mislila izmedju ostalog
Vec sam na par mesta pisala da sam u nekoliko mahova srela Djilasa kako sasvim sam i bez majmuna gorila ide ulicom i obavlja svoje poslove, sto mu je u mojim ocima ogroman plus
Za razliku od na pr grobara i silikonca koj i kada se vide vode sa sobom 50 majmuna oko sebe
p.s. SURbel, zasto si toliko kivna na njegov lezeran izgled i spontano obracanje_?:dontunderstand:
Meni je to bas simpaticno...neuobicajeno![]()
suvise je to visesmisleno i dubokoumno, moracu jos da porazmislim
pa cu da se javim
Pa tamo na terenima je bilo preko 30 stepeni i to je sportski događaj te i dopušta i ležernu varijantu
Očigledno je da to sve ne doživljavamo isto, a ja sam trenutno veoma ponosna što sam i sama građanka ovog grada i što imamo ovako značajan turnir svetskog renomea, a najponosnija na Noleta - POBEDNIKA!
p.s. Ne moramo baš svagde i u svakoj prilici tražiti te dlake u yayima...opustimo se![]()