ГРАДОНАЧЕЛНИК?

Овде није поента турнир као турнир, него Ђиласово неозбиљно лапрдање и, може се слободно рећи, спрдање са истим.

А да буде још горе - на међународном нивоу...

Vjeruj mi da ne znam ni kakvi teniski turniri imaju u Bosni, jednostavno me ne interesuje, samo me nasmijao njen komentar i to je sve.

Pa nemaju , a nece ih ni biti u skorijoj buducnosti cca sledecih bar 50 godina , a kako ce se tada to :cool: zvati, nemam pojma.:P

p.s. A ti naivan ko francuska sobarica pa nisi jedva docekao nekog takvog da se podsmehnes i omalovazis Srbiju...ma idi...:P:sad2:

Овде није поента турнир као турнир, него Ђиласово неозбиљно лапрдање и, може се слободно рећи, спрдање са истим.

А да буде још горе - на међународном нивоу...

Ama čoveče može mu se , nema kritičke javnosti ko mu brani da laprda šta ga je volja.Kada mu ime bude bilo na glasačkom listiću onda će dobro da razmisli štaće da kaže a podotovo šta će da uradi

Kad se setim da je mogao da dodje Vucic umesto njega... On i nije tako los... To nam samo kaze da i od velikog zla, uvek ima gore...

Na to sam i mislila izmedju ostalog;)

Vec sam na par mesta pisala da sam u nekoliko mahova srela Djilasa kako sasvim sam i bez majmuna gorila ide ulicom i obavlja svoje poslove, sto mu je u mojim ocima ogroman plus:ok:
Za razliku od na pr grobara i silikonca koj i kada se vide vode sa sobom 50 majmuna oko sebe:thumbdown:

p.s. SURbel, zasto si toliko kivna na njegov lezeran izgled i spontano obracanje_?:dontunderstand:
Meni je to bas simpaticno...neuobicajeno:)

Pa nemaju , a nece ih ni biti u skorijoj buducnosti cca sledecih bar 50 godina , a kako ce se tada to :cool: zvati, nemam pojma.:P

p.s. A ti naivan ko francuska sobarica pa nisi jedva docekao nekog takvog da se podsmehnes i omalovazis Srbiju...ma idi...:P:sad2:

Tja, ako mislis da je Zebrica omalovazavala Srbiju, obrati se njoj. Mene je samo nasmijalo, to je sve.

Ali zato vidim da ti omalovazavas Bosnu bez ikakvog razloga i potrebe.

Na to sam i mislila izmedju ostalog;)

Vec sam na par mesta pisala da sam u nekoliko mahova srela Djilasa kako sasvim sam i bez majmuna gorila ide ulicom i obavlja svoje poslove, sto mu je u mojim ocima ogroman plus:ok:
Za razliku od na pr grobara i silikonca koj i kada se vide vode sa sobom 50 majmuna oko sebe:thumbdown:

p.s. SURbel, zasto si toliko kivna na njegov lezeran izgled i spontano obracanje_?:dontunderstand:
Meni je to bas simpaticno...neuobicajeno:)

Зато што тај међународни турнир није ЊЕГОВА прћија где би се он понашао као код своје куће.
Добро да није дошао у баде мантилу да би исказао своју лежерност, мада је она лежерно раздрљена кошуља која виси преко панталона била врло близу тога. :evil:

И још да изјави онакву небулозу која је сигурно "пријала" тенисерима других земаља који су дошли на спортско (а не унутрашње-политичко) такмичење.

Уосталом, да ли си видела на било ком међународном спортском турниру такву врсту лежерности и још код првог човека града?

Чиста неозбиљност на граници ниподаштавања.

Pa tamo na terenima je bilo preko 30 stepeni i to je sportski događaj te i dopušta i ležernu varijantu;)

Očigledno je da to sve ne doživljavamo isto, a ja sam trenutno veoma ponosna što sam i sama građanka ovog grada i što imamo ovako značajan turnir svetskog renomea, a najponosnija na Noleta - POBEDNIKA!:ok:

p.s. Ne moramo baš svagde i u svakoj prilici tražiti te dlake u yayima...opustimo se;)

Pa tamo na terenima je bilo preko 30 stepeni i to je sportski događaj te i dopušta i ležernu varijantu;)

Očigledno je da to sve ne doživljavamo isto, a ja sam trenutno veoma ponosna što sam i sama građanka ovog grada i što imamo ovako značajan turnir svetskog renomea, a najponosnija na Noleta - POBEDNIKA!:ok:

p.s. Ne moramo baš svagde i u svakoj prilici tražiti te dlake u yayima...opustimo se;)

Како да се опустим када ми поквари турнир?

Преко 30 степени је било и на турнирима у Америци и Аустралији па су свеједно сви долазили скоцкани са све краватама утегнутих вратова...

И баш као што и ти кажеш " imamo ovako značajan turnir svetskog renomea", сматрам да треба и да будемо на висини тог задатка.

А ово не само што није висина тог задатка него није ни висина првог човека главног града једне земље - ДОМАЋИНА тог турнира.

Back