Građevinska mafija - jedina netaknuta...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.733
...

Tema je autorska a vezana za jedinu nikad diranu građevinsku mafiju...
Ako ne računamo akciju baba Coke..., gotovo da niko drugi nije dirno u ovu mafiju koja hara decenijama...

Građevinska mafija je mesto gde se opere gotovo sav prljavi novac, od droge, trgovine ljudima, migrantima, oruzjem...
Javna je tajna npr da je BgH2O najveca mašina za pranje para u Evropi ako ne i šire...
Ne zove se slucajno "Beograd NA VODI"...jer se peru milijarde...

O slucajevima bahatosti investitora da i ne pricamo, a tek o strucnosti izvođača...

Najbolji primer je i danasnje urusavanje na Vračaru...srecom ovaj put bez zrtava...a pomislimo samo na urusavanje na Floridi...koje se desilo nekidan...

Da li ce jos IKO (sem baba Coke...) stati u kraj građevinskoj mafiji koja pere sav prljavi novac ?!

...

Ako ne računamo akciju baba Coke..., gotovo da niko drugi nije dirno u ovu mafiju koja hara decenijama...

Da li ce jos IKO (sem baba Coke...) stati u kraj građevinskoj mafiji koja pere sav prljavi novac ?!
...
Baba je cool.

:mrgreen:

Mali Gogi s Mertojaka
Pričalo se da je maka
Nekoj babi iša vrat
Sa nožinom prerezat
Al je baba izvadila
Pam-pam-pam-pam
Mali Gogi sad živi
Na Lovrincu

Baba je cool.

:mrgreen:

Mali Gogi s Mertojaka
Pričalo se da je maka
Nekoj babi iša vrat
Sa nožinom prerezat
Al je baba izvadila
Pam-pam-pam-pam
Mali Gogi sad živi
Na Lovrincu

Mali Vučko iz Čipuljka
pričali su da je buljka...
umislio da je faca
kad na vrata dođe maca...
Zamjauka zajauka
Mac mac mac mac...
Mali Vučko sada živi
Na TV-u...

....

Nazalost nije izdrzala pritisak ipak neke svoje savesti..., što je zbog krimosa iz gradjevinske mafije morala da uradi to...
Posle dve godina od tada, a u godini korone je izvrsila samoubistvo...

OVO JE OPROŠTAJNO PISMO BAKA COKE Nije mogla više da izdrži, molila sina da joj oprosti

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...gla-vise-da-izdrzi-molila-sina-da-joj/dzs6jk1

...
Nisam znala da se ubila, ipak je zalosno.

Mada, sto bi rekao Kusturica a narocito za danasnja vremena to vazi "smrt je neproverena glasina"...hocu da kazem nevezeno za ovu zenu/babu, da ima mnogo cudnih "smrti" u poslednje vreme, poslednjih godina.

Mada, sto bi rekao Kusturica a narocito za danasnja vremena to vazi "smrt je neproverena glasina"...hocu da kazem nevezeno za ovu zeni/babu, ima mnogo cudnih "smrti" u poslednje vreme, poslednjih godina.

Da je bilo drzave, institucija i zakona ona nikad ne bi ni bila dovedena u situaciju da ubije...
Tako da su obe smrti na dusi sistema koji gaji građevinsku mafiju...

...

Nazalost nije izdrzala pritisak ipak neke svoje savesti..., što je zbog krimosa iz gradjevinske mafije morala da uradi to...
Posle dve godina od tada, a u godini korone je izvrsila samoubistvo...

OVO JE OPROŠTAJNO PISMO BAKA COKE Nije mogla više da izdrži, molila sina da joj oprosti

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...gla-vise-da-izdrzi-molila-sina-da-joj/dzs6jk1

...
Citao sam.
Jedino mi nije jasno zasto je digla ruku na sebe, pa bila je u kucnom pritvoru, nije sad da su je lancima vezali.
Trolez nna stranu, babi naklon do poda zbog libertarijanskog duha, u normalnom svijetu, bila bi slavljenja.
Nazalost, mi ne zivimo u normalnom svijetu.

Da je bilo drzave, institucija i zakona ona nikad ne bi ni bila dovedena u situaciju da ubije...
Tako da su obe smrti na dusi sistema koji gaji građevinsku mafiju...

...
Naravno, samo nije ni svako rodjen za prevaranta, pa ova smrt bahatog investitora koji je jos i zastrasivao ljude, za mene nije ni na ciju dusu, osim na njegovu.

Mada, sto bi rekao Kusturica a narocito za danasnja vremena to vazi "smrt je neproverena glasina"...hocu da kazem nevezeno za ovu zenu/babu, da ima mnogo cudnih "smrti" u poslednje vreme, poslednjih godina.
Iskreno, ne znam.
90% stvari na netu i forumima izvrcem trolezi i ruglu, ali pred ovom gospodjom, ne mogu drukcije nego se najdublje nakloniti.
Baba je nova svetica u pravoslavnom kalendaru, ja ovakav kakav jesam, nisam dostojan ni WC da joj oribam.

Citao sam.
Jedino mi nije jasno zasto je digla ruku na sebe, pa bila je u kucnom pritvoru, nije sad da su je lancima vezali.
Trolez nna stranu, babi naklon do poda zbog libertarijanskog duha, u normalnom svijetu, bila bi slavljenja.
Nazalost, mi ne zivimo u normalnom svijetu.

Nju je mucila savest, koju ona ipak ima (za razliku od ubijenog investitora koji istu gotovo sigurno nije imao...)

I premda sam taj cin delovao i kao gnev Boziji spram bahatih krimosa, ipak je nju posle to psihicki opterecivalo...

...

Nju je mucila savest, koju ona ipak ima (za razliku od ubijenog investitora koji istu gotovo sigurno nije imao...)

I premda sam taj cin delovao i kao gnev Boziji spram bahatih krimosa, ipak je nju posle to psihicki opterecivalo...

...
To ti je ono kao u romanu "Zlocin i kazna". Nakupljene nepravde jednog drustva kroz zivote naizgled obicnih ljudi, ali posle...

...
Baba je odradila stvar za medalju, u normalnom svijetu bi spomenik njoj u cast digli, ali mi ne zivimo u normalnom svijetu, ni u normalnim vremenima.

Ljudi su drčni!
Hoće stanove, kuće ... ne shvataju da uskoro neće ništa imati! :rtfm:

UKIDA SE PRIVATNA IMOVINA - SVOJINA!

Kakva zabluda za sve koji misle da će vrednost onoga što su stekli (ukrali) zadržati u nekretninama :hahaha:

Porez na nekretnine biće uskoro toliko veliki da NIKO (osim privilegovanih) neće moći da ga plati.

Back