Vlak, naravno... vlak

samo što ni oni više nemaju neku silnu funkciju..... i to već odavno...
Sramota me je da kažem koliko sam puta izlazila na ispit iz M1. Ustvari i ne znam, prestala sam da brojim posle određene cifre
Dao Čule jednom zadatak, prvi, matrice, da pomnožimo dve matrice. Tj. nešto u formi AX = B...
Ali je u okviru A i B stavio kvadratnu jednačinu i nekoliko navrata
Suština: svaki debil to zna da odradi. Ali na 5 - 10 stranica vežbanke i za nekih 2 - 3 sata u proseku... ispit tada trajao 4 sata. Ja sam posle 6-e strane odustala jer sam se smorila. I rešenje je bilo nekako..... ružno. Ali verovatno je ispravno bilo dotle, tako su mi rekli..... :? A pišem vrlo sitno
Onda je jednom 3 puta, sve u razmaku od pola sata do sat, donosio prepravku postavke zadatka, u toku ispita :shock: što on što asistenti... posle 3 sata ja odoh napolje a on unosi četvrtu ispravku, ma genije je Čule pravi.....
Ova priča bi imala neki smisao da sam ja ustvari ikada položila M1 kod Čukića... no, međutim, kad ono... nisam. Čoveka su prebacili na M2 i onda je došao Gruja, a kod Gruje sam odmah položila

A M2 je ipak Obradović držao po svome, Čulese samo lagano uvukao tu, mislim da su ga bre i oterali sa tog predmeta, niko im nije upisivao godinu zbog njega :x
Ortak je doneo dvogled na njegova predavanja i piljio u tablu, pa nam diktirao šta je napisao..... naravno, poenta je bila da ga vidi. Čovek izdeli svaku od 3 table na 6 kolonica i tu unosi svoj tekstić, tako napuni sve tri table u toku svakog od 3 časa rekla bih... koliko mi matematika ide... 3*3*6 = 54 čuvene Čuletove kolone.
Veseo čikica, uglavnom