Грађанство Србије у битци са приватном компанијом БУС+, на чију ће те страну?

Ja ћу са...?

• Народом, мрским су ми пљачкаши и њу ејџ дахије

• Са државом и приватним компанијама, они ме плаћају или набијају комплекс ниже вредности

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bus-plus.jpg

a evo šta i o toj "svetinji" kaže osvedočeni 5.oktobarac Teofil Pančić na jednom BiH portalu:

Nisam mislio da ću ovo ikada napisati, ali kad porazmislim, možda je ipak bolje da Beograd preuzmu Aca Vučić i ekipa?! Otkud mi sad to? Pa lepo: ako će već neko da me šikanira i ponižava, mirniji sam kad mi to radi neko od koga sam na to navikao, i od koga bolje ni ne očekujem. Verujem da smo se odlično razumeli. Čekam vas na Horgošu, tamo kod Ušća.
thumb.ashx

http://www.tacno.net/Novost.aspx?id=17676

aj ti napiši dve kolone za novine pa pljuj po čoveku
njegove novine i dalje izlaze a šta je sa radio Fokus pričicama za decu?

332983.jpg

Ја сам комуниста и ми се залажемо за бесплатан градски превоз. Које истог става, нек нам се придружи.

pa ajde ali ko ce to da finansira? nema druga tite i jugo vojne industrije pa da se use...vamo od para a ne da ni amerika one krede vishe brrate..dakle?kako?

oyea

Ja jedva čekam da Microsoft sazna da BusPlus koristi njihov malo izmenjeni windows logo kao svoj. Ima da nastane takva frka da će da unuci vlasnika istog da plaćaju Microsftu odštetu. Samo treba zarotirati znak za 90 stepeni i promeniti mesto crvenoj i plavoj.

busPlus-logo.jpg

microsoft-windows-logo.jpg

Nisam u toku u vezi tog Bus+, ne zivim u BG-u ... nego sta sam uspeo da razumem , tipa neko u gsp implementirao naplatu i ladno uzima 35% ... ako je tako,
to je obican kriminal..

da to je to odprilike

jos sam procitao da su kontrolori dok su bili u GSP-u bili primljeni za stalno i primali 30.000 din mesecno, a sada u bus plusu su na ugovorima na 6 meseci i plata im je 20.000 din z:D

a morali su da predju jer im je djilas reko ko ne predje dobija otkaz u gsp-u z:D

da to je to odprilike

jos sam procitao da su kontrolori dok su bili u GSP-u bili primljeni za stalno i primali 30.000 din mesecno, a sada u bus plusu su na ugovorima na 6 meseci i plata im je 20.000 din z:D

a morali su da predju jer im je djilas reko ko ne predje dobija otkaz u gsp-u z:D

Znaci taj tzv. Bus+ je obicno mafijasko delo .. tipa porez na budale, reket .. tako nesto..
Nad sredstima javnog(gradskog) vlasnistva , tj. gsp-u...

Klasicna uzurpacija...

Poslednja izmena:
332983.jpg

Ја сам комуниста и ми се залажемо за бесплатан градски превоз. Које истог става, нек нам се придружи.

Немој, Влајко, 'леба ти, да ме разочараваш... тебе убрајам у честите и поштене кориснике без обзира на политичко опредељење ... али овакво "залагање" је ван памети.......:dash:

Nisam u toku u vezi tog Bus+, ne zivim u BG-u ... nego sta sam uspeo da razumem , tipa neko u gsp implementirao naplatu i ladno uzima 35% ... ako je tako,
to je obican kriminal..
А-a, a у БГ 90% њих не плаћа карту, то ваљда није криминал него традиција...

Немој, Влајко, 'леба ти, да ме разочараваш... тебе убрајам у честите и поштене кориснике без обзира на политичко опредељење ... али овакво "залагање" је ван памети.......:dash:

Чека' бре Мито, ми у БГ смо готово успели у томе, још само ових 10% да престане да плаћа и то је то....

a evo šta i o toj "svetinji" kaže osvedočeni 5.oktobarac Teofil Pančić na jednom BiH portalu:

Nisam mislio da ću ovo ikada napisati, ali kad porazmislim, možda je ipak bolje da Beograd preuzmu Aca Vučić i ekipa?! Otkud mi sad to? Pa lepo: ako će već neko da me šikanira i ponižava, mirniji sam kad mi to radi neko od koga sam na to navikao, i od koga bolje ni ne očekujem. Verujem da smo se odlično razumeli. Čekam vas na Horgošu, tamo kod Ušća.
thumb.ashx

pa posle se cudi kad popije stanglu u glavu

Velikog mi Manitua, sta drobi ova skvo? :mrgreen:

thumb.ashx

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back