MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti ides u srednju turisticku na Novom Beogradu.Ja sam tu upisao i imao sam da biram izborni predmet.Bilo je istorija , nemacki-ili-francuski.Ja sam uzeo nemacki.Tako da cu sada uciti 3 jezika.![]()
I ja bih to izabrala.mada je bzvz sto nemas istoriju uopste.Joj,blago tebi,stvarno.I ja bih to izabrala.mada je bzvz sto nemas istoriju uopste.

MRZIM ISTORIJU>NAJGORI PREDMET ZA MENE JE ISTORIJA,A I NASTAVNIKA SAM IMAO U OSNOVNOJ SKOLI KOJI JE BIO NE VIDJENI KRETEN.JEDVA SAM IZVUKAO 5.BAS SAM GA MRZEO,A I ON MENE.![]()
jel ti ides u srednju turisticku na Novom Beogradu.Ja sam tu upisao i imao sam da biram izborni predmet.Bilo je istorija , nemacki-ili-francuski.Ja sam uzeo nemacki.Tako da cu sada uciti 3 jezika.![]()

tkacio:
Avon, Oriflame
Neckermann![]()
Ja sam bez razmishljanja zaokruzhio gradjansko,verska nastava me ne zanima.
tkacio::???:
mg:Ja jesam i dalje u osnovnoj, ali imam građansko i veronauku...tj, u mom slučaju samo građansko
Veliki sam ateista i ne zanima me to što se uči na veronauci... Oni moraju da odgovaraju ne-znam-ni-ja-kakve molitve da bi imali 5![]()
mg:
Dobijaju se ocene koje ne ulaze u prosek.Zar dobijaju ocene na veronauci?
Dobijaju se ocene koje ne ulaze u prosek.
Veronauka: Ističe se, Dobar i Zadovoljava.
Građansko vaspitanje: Veoma uspešan i uspešan.
![]()
Svaka cast na izboru.Na veronauci moze svasta da se nauci,sto ce ti koristiti u zivotu.Ipak veronauka.
Forumasi,sutra treba u moju srednju skolu da odnesem onaj papir za upis i treba da zaokruzim versku ili gradjansku nastavu.Sta vi mislite,sta da uzmem?
Svaka cast na izboru.Na veronauci moze svasta da se nauci,sto ce ti koristiti u zivotu.