gradjansko ili verska nastava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da sve zavisi prevashodno od nastavnika... Kod nas u skoli na veronauci samo se uce neke molitve napamet, a u stvari se nista ne radi. Ja sam na gradjanskom, nije bog zna sta, ali ipak mislim da se bar malo vise radi. Uglavnom, sve je stvar izbora...;)

GRADJANSKO je NAJGLUPLJI predmet koji je neko mogao da izmisli,valjda je normalnije da znas nesto o svojoj veri...VERONAUKA ZAKON!!!!!

TAKO JE! VERONAUKA JE STVARNO DOBAR PREDMET, ALI ZA ONE KOJI ZNAJU DA RAZMISLJAJU ZDRAVOM LOGIKOM!!!! NAS CAS TECE OVAKO>

CAS NEMA ODREDJENO TRAJANJE JER SE DOGOVORIMO KAD MOZEMO DA DODJEMO A TO JE UGLAVNOM PETKOM POSLE SKOLE
SVESTENIK PRVO PUSTI ONE KOJIMA NIJE ZANIMLJIVO DA IDU KUCI
UGLAVNOM NAM SVESTENIK NE ODREDJUJE TEMU NEGO MI SAMI KROZ RAZGOVOR NADJEMO ZANIMLJIVU TEMU
PITAMO STA GOD NAS ZANIMA A PRI TOM MOZEMO DA BIRAMO SA KOJIM ODELJENJEM CEMO DA IMAMO CAS

Znaci, vazno je ko ti predaje. Ovi na gradjanskom se smaraju jer moraju da idu na casove a ne odredjuju sami o cemu ce govoriti

AKO IMAS ZDRAVU LOGIKU I NORMALNO RAZMISLJAS UPISI VERONAUKU

ja sam vec god na gradjanskm... ne zalim se, super mi je... moji me nagovarali da izaberem veronauku, ali ja nisam htela... ako nisi neki vernik ili nisi UOPSTE vernik, nemoj ni ici na veronauku...:D
@ACCA91
ako te interesuje vera, mozes da saznas mnogo i bez vernauke... Npr radi opste kulture, ne zato sto verujes... u nesto...

Izabrala sam gradjansko.Do 8.razreda nisam znala koju cu skolu da upisem,al sam od 1.znala da cu izabrati gradjansko.Moj brat i sestra su isli na veronauku do 4 razreda i sve je to bilo onako OK, Oce nas,kako se krsti,kad je Bozic,Uskrs itd.Al su skoro poceli zezce da preteruju i prebacili su se na gradjansko.Jednostavno znam osnovno i ne zelim da ucim 100 molitvi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back