Грађанско или веронаука_

?

• Веронаука

glasova: 36 33,0%
  • Грађанско

glasova: 73 67,0%

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
Ja sam izabrala u prvoj godini gradjansko,nije bilo lose.Par puta sam bila na casovima veronauke i nsam imala nikakvu zelju da predjem na veronauku jer profesor koji je predavao taj prdmet bio stvarno ne adekvatan za tu ulogu.I onda sam ostala pri tome da idem na gradjansko.A i ovako ne verujem da postoji Bog,postoji nesto ali to nema ime,to je nesto nadprirodno.Mislim da,Adam je nastao od blata i bozje pljuvacke!Daj molim te!A Eva od njegovog rebra? Pa bila bi onda mnogo manja od njega... :lol:

Sweet_Jane:
danas sam imala prvi cas gradjanskog i osecam da ce nam biti dobro....cim je profanka rekla:"mozeta da skacete, vristite, pistite na mom casu, sta god hocete...." :D:D:D
Verovatno je zelela da vas navede da sami uvidite kako ne bi trebalo da se ponasate... Interaktivno, nema sta! Mislim, ukoliko nije to zelela, stvarno ima neobican pogled na svet - mislim, shodno predmetu...

Sanja92:
Mi prvog meseca mozemo da idemo i na gradjansko i na veronauku,pa sta nam se vise svidja da izaberemo....do sad sam bila samo na gradjanskom i super je,pricamo temama iz svakodnevnog zivota,a ovi sa veronauke isto kazu da im je EXTRA...Ne znam sta da izaberem???
To morash sama da odluchish.

Postavi sebi pitanja ako se mislish da li da idesh na veronauku:

Pre svega, verujesh li u Boga?
Da li te zanimaju detalji pravoslavne vere?
Da li te zanima kako je Bog stvorio svet i ostale ljude, zhivotinje na lak nachin, da li u to verujesh?
Da li imash korist od toga, kako sada, tako i kasnije u zhivotu?

Ako je odgovor pozitivan na ova chetiri osnovna pitanja, vidi gde ti je lepshe, pa odluchi.
Moj savet tje uvek biti gradjansko, zato shto smatram da pre svega ne zhivim sam na ovome svetu, stoga zhelim da poboljsham nachin na koji mogu komunicirati sa ljudima. A i dobar je uvod u predmete koje imash posle u 2, 3. i 4. godini, odnosno dobra dopuna u tim godinama.

;)

Ben_Adam:

Da li te zanima kako je Bog stvorio svet i ostale ljude, zhivotinje na lak nachin, da li u to verujesh?
1.Ne
2.Pa...onako...
3.To vec znam a bas i nisam ubedjena u to.Tako da ne.
4.Mozda odem na bogosloviju...Ne,ipak ne...

Ipak sam dobro izabrala. :D

Ben_Adam:
To morash sama da odluchish.

1.Da
2.Da
3.Da
4.Da

Ben_Adam:
Na verskoj nastavi dobijash mnogo vishe od osnovnog znanja o veri....
da necesh da postanesh budala mozhda?

Ben_Adam:
Veronauka je po meni debilna stvar... Posebno pridodaje to shto MORASH da je uchish iz knjige, a za to NE DOBIJASH ocenu, niti ulazi u prosek, a ako NE UCHISH, obore te na razredni - IZ VERONAUKE!!! :roll: :roll:

A na gradjanskom imash normalne razgovore svake nedelje, zanimljive teme, zezanje s drushtvom, smejanje... Ima i u gradjanskom par stvari koje mi se ne svidjaju, ali veronauku i pored toga ne bih izabrao ni lud...

Molitva pre chasa, molitva posle chasa... :roll:!!!!!!
Slazem se potpuno :D :D :D :D :D ma daj ko josh voli da se moli pedeset puta na dan.....to je bolesno

Back