- Poruka
- 5.862
Idem na gradjasnko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Verovatno je zelela da vas navede da sami uvidite kako ne bi trebalo da se ponasate... Interaktivno, nema sta! Mislim, ukoliko nije to zelela, stvarno ima neobican pogled na svet - mislim, shodno predmetu...Sweet_Jane:danas sam imala prvi cas gradjanskog i osecam da ce nam biti dobro....cim je profanka rekla:"mozeta da skacete, vristite, pistite na mom casu, sta god hocete...."![]()
Dejan jeste super.Ne znam samo kako me trpi.Uvek se zalim kako su casovi dugi i kako ne mozemo da razmisljamo praznih stomaka...Prvakinja:GRADJANSKO!!!
Dejan mi predaje i cini mi se da je super!
To morash sama da odluchish.Sanja92:Mi prvog meseca mozemo da idemo i na gradjansko i na veronauku,pa sta nam se vise svidja da izaberemo....do sad sam bila samo na gradjanskom i super je,pricamo temama iz svakodnevnog zivota,a ovi sa veronauke isto kazu da im je EXTRA...Ne znam sta da izaberem???
1.NeBen_Adam:Postavi sebi pitanja ako se mislish da li da idesh na veronauku:
Pre svega, verujesh li u Boga?
Da li te zanimaju detalji pravoslavne vere?
Da li te zanima kako je Bog stvorio svet i ostale ljude, zhivotinje na lak nachin, da li u to verujesh?
Da li imash korist od toga, kako sada, tako i kasnije u zhivotu?
Lamborghini:1.Ne
2.Pa...onako...
3.To vec znam a bas i nisam ubedjena u to.Tako da ne.
4.Mozda odem na bogosloviju...Ne,ipak ne...
Ipak sam dobro izabrala.![]()

Na verskoj nastavi dobijash mnogo vishe od osnovnog znanja o veri....Sweet_Jane:4.Naravno da imam....Osnovno znanje o nekoj veri je pitanje opste kulture...
Ben_Adam:To morash sama da odluchish.
Postavi sebi pitanja ako se mislish da li da idesh na veronauku:
Pre svega, verujesh li u Boga?
Da li te zanima kako je Bog stvorio svet i ostale ljude, zhivotinje na lak nachin, da li u to verujesh?
da necesh da postanesh budala mozhda?Ben_Adam:Na verskoj nastavi dobijash mnogo vishe od osnovnog znanja o veri....
Slazem se potpunoBen_Adam:Veronauka je po meni debilna stvar... Posebno pridodaje to shto MORASH da je uchish iz knjige, a za to NE DOBIJASH ocenu, niti ulazi u prosek, a ako NE UCHISH, obore te na razredni - IZ VERONAUKE!!!![]()
A na gradjanskom imash normalne razgovore svake nedelje, zanimljive teme, zezanje s drushtvom, smejanje... Ima i u gradjanskom par stvari koje mi se ne svidjaju, ali veronauku i pored toga ne bih izabrao ni lud...
Molitva pre chasa, molitva posle chasa...!!!!!!
Ben_Adam:Pre svega, verujesh li u Boga?
Mislim da se ide u dubiozu vere, da se uche detalji koji su meni daleko nepotrebni, premda nemaju veze sa opshtom kulturom!Broken Brain:1.Da
2.Da
3.Da
4.Da
da necesh da postanesh budala mozhda?