Грађанско или веронаука_

?

• Веронаука

glasova: 36 33,0%
  • Грађанско

glasova: 73 67,0%

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
.. veroučitelj moje đake na veronauci učio da žene imaju rebro više od muškaraca ..

.. ja reko' .. deco .. sutra lopate .. da obavimo praktičnu nastavu na groblju .. da iskopavamo muške i ženske skelete pa da upoređujemo .. :lol:

(.. ovo je samo jedna u nizu gluposti koja se uči na veronauci ..
.. a roditeljima je na roditeljskom objašnjavao kako su psiholozi u stvari satanisti .. :lol: )

Casovi gradjanskog mene podsecaju na neku grupnu terapiju, prema tome veronauka!
.. ma .. to su ti sve neki satanisti .. :worth:

(.. a veronauka ..? .. na šta podseća ..? .. na grupnu lobotomiju .. :klap: )

.. though ..
.. građansko mnogo zavisi od osobe koja predaje ..
.. prošle godine mom detetu predavala školski psiholog .. dete bilo oduševljeno ..
.. ove godine neka priučena tjurka ..
.. iživljava se na deci na građanskom ..
.. mome detetu rekla da ne sme da sluša pank .. jer to slušaju samo ubice ..:eek:
.. i još se izdrala na nju kad se ova obratila ostaloj deci u odeljenju sa .. ljudi ..
.. kaže .. sram te bilo .. kako možeš drugarima da kažeš da su ljudi .. nisu oni za tebe ljudi .. :eek:

Veronauka je po meni debilna stvar... Posebno pridodaje to shto MORASH da je uchish iz knjige, a za to NE DOBIJASH ocenu, niti ulazi u prosek, a ako NE UCHISH, obore te na razredni - IZ VERONAUKE!!! :roll: :roll:

A na gradjanskom imash normalne razgovore svake nedelje, zanimljive teme, zezanje s drushtvom, smejanje... Ima i u gradjanskom par stvari koje mi se ne svidjaju, ali veronauku i pored toga ne bih izabrao ni lud...

Molitva pre chasa, molitva posle chasa... :roll:!!!!!!
Slazem se....

Naravno,gradjansko sam izabrao. :/

Osim toga veronauka je debilna,uci se samo o hriscanstvu. :/

Back