Emilija Bjelic
Zainteresovan član
- Poruka
- 135
mi smo cisto rusko odeljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tako je kod mene na svim casovima....Uros M:Kako je extra na gradjanskom!!! jes da smo u podrumu, mada se to zove klub xiii, ali je Dejan, profan, extra neki lik!!! cak nam je predlozio da kad moze neko da donese lap-top slobodno donese kako bi pustali muziku! a posto nam je prvi cas ponedeljkom, pustio nas kad idemo prepodne da spavamo 20 min duze, slobodno izadjemo kad nam je volja sa casa.... EXTRA, odusevljen sam
:shock: :shock:Hvala...V70:LEPO RECENO.

Шта си читала? Стари или нови завет.Emilija Bjelic:Sumahere ja sam postala ateista tek nakon sto sam procitala Bibliju
maja cmicak:Pa mene se najvise svidja stari zavet ima i novi nekih preferencije ali mene se najvise svidja stari zavet![]()
bibliju, celu, sto znaci i stari i novi, logicnoшумахер:Шта си читала? Стари или нови завет.
Ne razumes. Ono sto sam napisala je fora iz jednog klipa. Nevermind. Pa i meni se vishe svidja novi zavet, ne zbog Isusa vec zato sto je dosta pravedniji to jest mozes se iskupiti i pokajati za neke stvari, i onda ti moze i biti oprosteno. Dok je stari zavet po principu oko za oko zub za zub.шумахер:Исус је сишао на Земљу и успоставио Нови завет па би тако и људи требали највише да га читају.
maja cmicak:Ne razumes. Ono sto sam napisala je fora iz jednog klipa. Nevermind. Pa i meni se vishe svidja novi zavet, ne zbog Isusa vec zato sto je dosta pravedniji to jest mozes se iskupiti i pokajati za neke stvari, i onda ti moze i biti oprosteno. Dok je stari zavet po principu oko za oko zub za zub.
Исус је сишао на Земљу и успоставио Нови завет па би тако и људи требали највише да га читају.
Неверни Тома је поверовао кад је Исус стао испред њега и показао му ожиљке од клинова на својим длановима...тако и људи током свог живота могу да поверују или нажалост да изгубе веру.

ma to. da i komshi crkne krava:-Dшумахер:Ок. Битно је да међу људима постоји толеранција јер свако има слободу да верује у шта хоће. Неверни Тома је поверовао кад је Исус стао испред њега и показао му ожиљке од клинова на својим длановима...тако и људи током свог живота могу да поверују или нажалост да изгубе веру.
a ima rokovnik!