Gradjanski rat - razdvajanje

Ovo je bolest!

Priča ono što Kežual piše ovde. I onda me neko razuverava da je Kežual Dragan Vučićević lično.
Ona je bolesna od rodjenja cim je lgtb :super:
Ma i Marinika?
FFC99B0F-8F2B-4330-9A0B-6C1BBCE0A668.jpeg

Ovo što se dešava je stvarno, ljudi su definitivno pripremali Majdan. To što su time namestili volej vladajućima ne utiče na činjenice.
Gledam na Insajderu.deca ulaze ponosno,narod ih docekao u velikom broju.Studenti ne prave nikakve probleme,a ovi iz parka si dobacivali pogrde narodu koji je cekao da dodju studenti iz drugih gradova.Insajder prenosi sve i sve se vidi i cuje.

Ovo što se dešava je stvarno, ljudi su definitivno pripremali Majdan. To što su time namestili volej vladajućima ne utiče na činjenice.
Да, слажем се. Једно је бити против Вучића а нешто сасвим друго подржавати и прижељкивати крв на београдским улицама.

Вучић је својим понашањем доказао да је нарцисоидан тип, да чак и показује знакове тоталне неурачунљивости.Слагао је народ у Србији много пута, радио буквално шта је хтео, узурпирао сву власту у Србији. И уместо да се опозиција фокусира на те лажи и његово лицемерно понашање, опозиција се фокусирала на покушај да се власт промени на улици.
Опозиција је ужасна и није чудо да народ гласа за Вучића. Са њим бар знају на чему су док од опозиције не могу очекивати ништа боље већ још већу несигурност и промене у држави које би могле довести до великих проблема.

Колико год ми Вучић био несимпатичан и колико год да сам против њега, ја једноставно не могу да будем за ову и овакву опозицију. Хтео то признати или не, морам да кажем да је власт, колико видим, реално гледајући, ипак све учинила да не дође до крвопролића на улицама Београда. Дан Д, како су најављивали, је прошао. Тресла се гора, родио се миш! Наравно да је тако много боље него да је неко, не дај Боже, настрадао у стравичним немирма који су, сасвим сигурно, били планирани.

Треба се вратити у Скупштину где се треба почети са неугодним питањима о томе да ли у Србији уопште постоје Скупштина и Влада или је све у рукама једног човека (толико је доказа али ова опозција је неспособна да сву ту узурпацију власти представи народу на прави начин).

Власт, без обзира каква је, треба да се мења на изборима а не на улици.

Kako kad su svi izbori namesteni ?
Јбг, нама су сваки избори намештени још од Милошевићевог времена! Да ли је, заиста, тако? Како је могуће да баш сви избори буду намештени? Ко год изгуби изборе, сумња у те изборе и каже: ''Избори су намештени!''. Искрено да ти кажем, то је већ постала прилично досадна прича.

Најлакше је рећи да су избори намештени али за то требају чврсти докази. Свака странка има своје представнике на изборним местима, пребројавају гласове, потписују се записници, итд.
Свакако да власт увек има начина да донекле манипулише са изборним листама али способна опозиција би то све требала открити, зар не!?
Ова данашња опозиција не вреди пет пишљивих пара и због такве неспособне опозиције не треба им ни вероватни сваку реч коју кажу. Не лаже само Вучић већ и та опозиција!

Back