Gradjanska Srbija podrzava SNS i SPS

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Citam u Politici od 14. decembra kako gradjanska Srbija podrzava SNS i SPS. Sonja Liht je rekla da treba podrzati sve sto vodi obezbedjivanju jedne normalne evropske buducnosti Srbije...

Sta se ovo desava? Politika nije jedina koja sve vise ima novinskih clanaka u kojima se istice superiornost SNSa u odnosu na sve ostale i kako su oni motor buducnosti Srbije. Nova istrazivanja koja pokazuju kako Vucicu i SNSu vrtoglavo raste popularnost. Cak u novinama SANu objavljuju clanak sa naslovom Vucic srpski Putin.

Izgleda da su Srbi izlozeni novom talasu ispiranja mozga.

Nema linka ali se sve da lako proveriti.

Pogledajte prilog 264277

san.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Potreban link za temu.

Може ли некада нешто из главе, мислим ако је овде дозвољена употреба мозга.

Мој напаћени пријатељ има болесно дете, па тако од линка до линка отишао у Милано са надом у излечење, а оно ништа, превара, само је пуко за неколико хиљада ЕУ.

Ви се слободно клањајте њговол величанству Линку, ја ћу да ценим здрав разум и мудрост.

Мој напаћени пријатељ има болесно дете, па тако од линка до линка отишао у Милано са надом у излечење, а оно ништа, превара, само је пуко за неколико хиљада ЕУ.

Ви се слободно клањајте њговол величанству Линку, ја ћу да ценим здрав разум и мудрост.

Naravno da moze iz glave, cak je pozeljno sto vise autorskih tema.
Medjutim, ovde se navode tudje reci i iznose podaci o podrsci, pa je potrebno dokumentovati.
Postavljanje linka, na koji se postavljac teme poziva, ne iskljucuje zdrav razum i mudrost.

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/12/13/11258196/Dacic-%20Eston.jpg

Ружно време, ружна прошлост, ружна садашњост и ружна будућност, коју нам кроје ружни људи

Mora da su ružni i ti ..VLADARI IZ SENKE...koji nam kreiraju ovu ..RUŽNU STVARNOST...jer da su ...LEPI...nebi morali da se kriju...:think:

Пентагон има нове љубимце зато и не треба да чуди нескривено задовољство које показују Соња Лихт и остали Сорош потрчци.
Ocigledno. Takvo je spinovanje o Vucicu i SNSu kao borcima protiv korupcije, da se Kosovo i Metohija tu i tamo spomenu. Evo sada su napravili kao i neku platformu. Treba biti realan rece Toma.

E,svaka ti zlatna!

Back