a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.200
samo se ti zayebavajMilune ti si strah i trepet za CIA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo se ti zayebavajMilune ti si strah i trepet za CIA
Samo lupaj gluposti ali neces spreciti izgradnju.
Džemperaški pusti snoviSamo lupaj gluposti ali neces spreciti izgradnju.
Blokade, NDH1 i Nova SS su digli autonomaške ustaše iz pepela, takoreći vratili ih u život. Srećom pa ih je jako malo i crkva će biti izgrađena, a remetilački faktori uhapšeni![]()
A ko će ovo sve da uhapsi?
Snimak iz 2023. Next question?A ko će ovo sve da uhapsi?Pogledajte prilog 1794303
Sada se uduplao.Snimak iz 2023. Next question?
Foliranje, Đilasove demonstracije iz 2023. Znamo da ti smeta izgradnja pravoslavne crkve,Sada se uduplao.![]()
Ne smeta mi. Nikakav osjećaj za vjeru nemam.Foliranje, Đilasove demonstracije iz 2023. Znamo da ti smeta izgradnja pravoslavne crkve,
Nemam ni ja, međutim, kako to da meni ne pada na pamet da izgradnju crkve povezujem sa dnevnom politikom?Ne smeta mi. Nikakav osjećaj za vjeru nemam.
Kome smetase onolike Spske crkve u Makedoniji, pa ih se Patrijarh (vucicev) odrekne?Foliranje, Đilasove demonstracije iz 2023. Znamo da ti smeta izgradnja pravoslavne crkve,
Bacanje para. Ko vjeruje može i u kuhinji da se pomoli prije ručka i u spavaćoj sobi prije spavanja.Nemam ni ja, međutim, kako to da meni ne pada na pamet da izgradnju crkve povezujem sa dnevnom politikom?
Ma opet ti sa svojom demagogijom? Vidiš, sada foliraš i o nekakvim “odricanjima” od srpskih crkava u Makedoniji: pa to su tvoji partizani iz krajiških brigada ‘44. oteli Srbima po naredbi Kominterne i odlukama tzv. “AVNOJA”.Kome smetase onolike Spske crkve u Makedoniji, pa ih se Patrijarh (vucicev) odrekne?
A da li to važi i za sarajevske džamije i zašto ne?Bacanje para. Ko vjeruje može i u kuhinji da se pomoli prije ručka i u spavaćoj sobi prije spavanja.
Koliko ljudi živi na ivici egzistencije, djece bez roditelja, koliko ih ne može radi finansija da se liječi. Ima potrebnijih i prioritetnijih stvari da se gradi.
Važi za sve vjerske objekte.A da li to važi i za sarajevske džamije i zašto ne?
Kada nastupaš sa svojim projektom uklanjanja džamija?Važi za sve vjerske objekte.
Ne primjećujem ih, ni njih, ni crkve. Ko voli nek izvoli. Ja sam to prerasla od rođenja.Kada nastupaš sa svojim projektom uklanjanja džamija?
Kome smetase onolike Spske crkve u Makedoniji, pa ih se Patrijarh (vucicev) odrekne?
@cickos, kolega, objasnite svoje tvrđenje, ovako ispada da političarite i uz to i opet izazivate i jedva smirene tenzije između Srba i Makedonaca.Ma opet ti sa svojom demagogijom? Vidiš, sada foliraš i o nekakvim “odricanjima” od srpskih crkava u Makedoniji: pa to su tvoji partizani iz krajiških brigada ‘44. oteli Srbima po naredbi Kominterne i odlukama tzv. “AVNOJA”.
Kakve veze ima sa patrijarhom i SPC situacija koja je nastala još okupacijom 1941, pa je ovekovečili tvoji partizani, oni isto što su Brozu za ljubav poklonili Tuđmanu Knin i onolike Srbe obeskućili.
Previše si proziran.