Građani u Novom Sadu protestuju protiv izgradnje crkve

to nije on
plus glupa stvar sprdavaca ateist repa

gbb je ozbiljniji bend bio muzicki mnogo ozbiljniji
ritam nereda takodje zbog nekih pesama...

kako god sto se ns tice ipak je obojeni program tu zakon i hantersi

nego reci mi jel slusas brkove, oni su prijatelji sa mojim dobrim poznanicima cesto su u ns privatno...
slusa :malav:

I ja sam protiv otvaranja i reklamiranja kladionica u Srbiji,ali ko me pita.Zakon je na strani kladionica ,a ne na mojoj.
Kladionice se otvaraju privatnim kapitalom, crkve se zidaju novcem gradjana Srbije.

Ko je pitao gradjane Novog Sada da li zele jos jednu crkvu?

Zasto Tihi zele da budzetlije trose pare kako se njima cefne, i odakle im pravo da ne pitaju gradjane sta ovi zele sa svojim novcima?

to nije on
plus glupa stvar sprdavaca ateist repa

gbb je ozbiljniji bend bio muzicki mnogo ozbiljniji
ritam nereda takodje zbog nekih pesama...

kako god sto se ns tice ipak je obojeni program tu zakon i hantersi

nego reci mi jel slusas brkove, oni su prijatelji sa mojim dobrim poznanicima cesto su u ns privatno...
Ritam nereda,Obojeni program,Ateisti...
Kod mene tim redom.
Hantersi su mi muzicki dobri ali ne razumijem engleski pa ih ne slusam.Text pjesme mi je jako bitan.

Kladionice se otvaraju privatnim kapitalom, crkve se zidaju novcem gradjana Srbije.

Ko je pitao gradjane Novog Sada da li zele jos jednu crkvu?

Zasto Tihi zele da budzetlije trose pare kako se njima cefne, i odakle im pravo da ne pitaju gradjane sta ovi zele sa svojim novcima?
Sabane znas li sta je bilo sa Crkvenom imovinom poslije 1945.?
Da li je drzava platila odstetu i vratila imovinu Crkvi?
Kada vrate sve i plate odstetu onda ne moraju da pomazu SPC i mogu i porez da joj uvedu.

Ritam nereda,Obojeni program,Ateisti...
Kod mene tim redom.
Hantersi su mi muzicki dobri ali ne razumijem engleski pa ih ne slusam.Text pjesme mi je jako bitan.
kod mene obojeni program Generacija bez buducnosti ritam nereda
sada i brkovi naravno

svi smo bili drustvo sa limana ,gbb ritam nereda ateist rep... doduse borko stefanovic je sad izvan te price on je politicko gofno

Sabane znas li sta je bilo sa Crkvenom imovinom poslije 1945.?
Da li je drzava platila odstetu i vratila imovinu Crkvi?
Kada vrate sve i plate odstetu onda ne moraju da pomazu SPC i mogu i porez da joj uvedu.
Da, SPC je posle 45-e postala klececa podanica Sluzbe i sluga udbasa.

Za takvu Crkvu ti ovde botujes, Crkvu ciji patrijarh kleci pred nekim udbasom i KGB oficirom.

Bravo Srbine antikomunisto!!!

Londonu je najvaznije da odrzi makar i minimalni nivo inteziteta obojene revolucije.............dok se ne prikupe nove snage za nastavak te revolucije.
Ujedno i dokaz da taj organizator obojene revolucije u Srbiji, nema pojma o Srbiji i srpskom narodu. Odavno sam naveo da MI6, CIA zaposljava
CIA, snajka, CIA. Upropastili su pola sveta, ali Milun je sve to provalio i raskrinkao.

Da, SPC je posle 45-e postala klececa podanica Sluzbe i sluga udbasa.

Za takvu Crkvu ti ovde botujes, Crkvu ciji patrijarh kleci pred nekim udbasom i KGB oficirom.

Bravo Srbine antikomunisto!!!
Ako je postala podanica zasto je proganjana do druge polovine 80.ih?
Rekoh ti kada drzava vrati zemlju i plati odstetu Crkva ce graditi na svojoj zemlji za svoje pare.A onda sto se mene tice i porez da placa drzavi.

Ako je postala podanica zasto je proganjana do druge polovine 80.ih?
Rekoh ti kada drzava vrati zemlju i plati odstetu Crkva ce graditi na svojoj zemlji za svoje pare.A onda sto se mene tice i porez da placa drzavi.
Jesi li video ono klecanje i ponizavanje Patrijahra pred Putinom?

Da li te je kao vernika SPC bilo sramota onolike kolicine klecanja i slugerajstva od strane Patrijarha SPC pred jednim KGB oficirom?

Jesi li video ono klecanje i ponizavanje Patrijahra pred Putinom?

Da li te je kao vernika SPC bilo sramota onolike kolicine klecanja i slugerajstva od strane Patrijarha SPC pred jednim KGB oficirom?
Ja sam ponosan na svakog Patrijarha SPC od kako sam 2004.krsten.Znaci Patrijarh Pavle,Patrijarh Irinej i Patrijarh Porfirije.

Back