Gradjani Srbije za Evropsku Uniju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
st.maurice:
Da, za EU je zaista potrebno imati jaku prvu ekipu, ali Arhangel spada u one ljude u Srbiji koji su zadovoljni sa malo-Moravickom ligom gde se cepaju noge i sudija prebija ako sudi za goste.

Neki ne zele da izadjemo iz maloMoravicke lige, ali to je vec problem njihove percepcije gde im je najlepse i najbolje, shodno njihovim mogucnostima. Problem za psihologe.

Vecina stanovnistva jeste za bolji zivot, i jeste za EU.
Samo se plasim da psihopatogena manjina ne povuce jos vise nadole, i uspori tu vecinu

Шта сад...Ја сам ти нова опсесија?

Дечко, да би играо са правим играчима, мораш бити калибар достојан њихове лиге, је ли ти ту нешто није јасно? Ако ти је лакше, преведи ово у стварно стање у фудбалу...Звезда и Партизан...Њима је обезбеђено место, евентуално у Лиги УЕФА, не у Лиги Шампиона. Треба напунити џепове, а кад гостује првак Србије, хебе се гледаоцима да купе карту... Мислиш ли да не желим Србију у ЕУ? Ако теко мислиш, онда грешиш, само не волим бајке, већ реалне приче...

Arhangel NS:
А зашто одмах трпаш мене с радикалима? Није ли то, оно, лепљење етикета ?

Зашто се туђе мишљење по неком аутоматизму сврстава уз неку крајност? Покушавам бити реалан, не песимиста, не претерани оптимиста... Боље речено, опрезан.

ЕУ звучи добро, али само на прву лопту...А да би играо "из прве", мораш имати мноооогооо јаку екипу + Роналдиња, под обавезно! Ми немамо ни једно ни друго.

Сад сконтах да копирам Ђинђића, али нека...Имао је Ђики штофа...

Nije lepljenje etiketa nego sam ti samo rekao kako zvuci ta tvoja teorija.
Uz to ona prica da moras da imas jaku ekipu +Ronaldinja upravo sam ti ja o tome govorio kad sam ti rekao da nije relano ocekivati srbiju u EU pre nekih 10-15 godina,
a ti si pricao kako bi kao EU nas trebalo nesto kao da primi "ubrzano".
Upravo kad bi se tamo nasli "ubrzano" i pre nego sto smo mi i nasa privredna spremni za to pojeli bi nas...razumes...

А је л' може неко од жестоких заговорника гурања и ушуњавања у ЕУ да таксативно наведе:

1. ШТА СРБИЈА ДОБИЈА УЛАСКОМ У ЕУ ?

2. ШТА СРБИЈА ГУБИ УЛАСКОМ У ЕУ ?

3. КОЛИКО ЋЕ СРБИЈУ И ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ
КОШТАТИ "УЛАЗАК" У ЕУ, НАТО и слично ???

4. КОЈЕ ЋЕ ГОДИНЕ ДА БУДЕ ТА ШАРАДА И ДА ЛИ ЋЕ
ТЕ ГОДИНЕ УОПШТЕ ПОСТОЈАТИ ЕУ, ЈЕР СЕ ВЕЋ РАСПАДА ?

п.с. само молим дежурне навијаче да не спомињу ВИЗУ јер ми се

g022.gif

uus srebro:
Pa ti verovatno ne bi dobio ništa a ni vize te ne zanimaju jer su ti roditelji sigurno neki mafijaši i lopovi koji su se siti nakrali narodnih para pa su te sada smestili negde u krugu dvojke da na miru jedeš go.na...

Ево, и где су сада ултра, мега и сви остали модератори, администратори и "уређивачи" овог форума ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back