Gradjani besni na SNS, ne otvaraju im vrata prilikom kampanje!

Vucicev trio fantastikus
501710_screenshot-1_f.jpg

5244_maric-milomir-i-vesna-010815-ras-foto-zoran-ilic00017-1000x0_orig.jpg

download.jpg

Koliko se da zaključiti većini ne odgovara promena vlasti

SNS je osvajao po 90+ pa cak i 100% glasova po opstinama

Zadnji izbori, cca 40% u dosta opstina, pogotovo u urbanim obrazovanijim sredinama

Kojom moronskom analizom od 100% do 40% moze da se izvede zakljucak da narodu ne odgovara promena vlasti

Narod je zamenio Tadica, da smeni lopovluk
I sta je uradio Vuçiç

Stavio te lopove u glavni odbor SNS i dao im ministarska mesta

Подршка СНС-у се урушава геометријском прогресијом. У овом моменту немају више од 25% подршке, а тренд урушавања се наставља. СНС конгломерат опстаје само захваљујући деловању лажног опозиционара Ђида и његове "коалиције" која много грађана држи подаље од идеје да изађе и гласа за опозицију.

SNS je osvajao po 90+ pa cak i 100% glasova po opstinama

Zadnji izbori, cca 40% u dosta opstina, pogotovo u urbanim obrazovanijim sredinama

Kojom moronskom analizom od 100% do 40% moze da se izvede zakljucak da narodu ne odgovara promena vlasti

Narod je zamenio Tadica, da smeni lopovluk
I sta je uradio Vuçiç

Stavio te lopove u glavni odbor SNS i dao im ministarska mesta

Budimo realni - za sada nas je politika SNS-a vrlo lepo provela kroz ova burna svetska dešavanja

Šta ja mislim o nafrakanim spodobama i kravatiranim mufljuzima, a i ostalim dripcima koji se kače uz svaku vlast,nebitno je
Možda oni meni ne ulivaju poverenje da mogu dve nacrtane ovce da čuvaju, ali stvarnost me demantuje i očigledno je da se on pitaju tamam koliko i ja

Takođe vrlo poštujem i opoziciju, ma kakva bila predstava u za narod, jer pokazuju da su mnogo odgovorniji nego što se predstavljaju

Problem su za mene "alternative" koje mogu povesti podosta budala , ali nadam se ne kritičnu masu, čak bi trebali da imaju i predstavnikau parlamentu i evo da sam neko kome nije teško izaći na glasanje možda bi njima dala glas - čisto da pokažu ko su .

Подршка СНС-у се урушава геометријском прогресијом. У овом моменту немају више од 25% подршке, а тренд урушавања се наставља. СНС конгломерат опстаје само захваљујући деловању лажног опозиционара Ђида и његове "коалиције" која много грађана држи подаље од идеје да изађе и гласа за опозицију.
koju opoziciju?
ti si opozicija? :lol:

Budimo realni - za sada nas je politika SNS-a vrlo lepo provela kroz ova burna svetska dešavanja
:hahaha:
dalje nisam čitao

Nema više krkalovićke (Srbi nemaju H a pogotovu ne na početku reči) i ćevabdžije bjelivuka da zavode teror na biračkim mestima. Sve su slabiji ti naprdni.
Ostaje im lukas i kristijan
Nema ni prave opozicije, na žalost..u politiku sve otišli pravnici i ekonomisti..Treba nam inžinjera.
vuçiç neće preživeti gubitak samo jedne opštine u Beogradu..bolesno troši narodne pare za smene predsednika mesnih zajednica i opština po zabitima širom Srbije..Teško će mu pasti sledeći izbori. I ako ih preživi, neće dalje od jeseni

Back